Kontakt TEKNIQ

Overenskomster og Jura

tekniq@tekniq.dk

4343 6000

Ferierejser til coronaramte områder: Opdateret personalecirkulære

TEKNIQ Arbejdsgiverne har udarbejdet et forslag til personalecirkulære angående håndtering af risikoen for smitte med covid-19 og ferierejser

I forlængelse af tilpassede Covid-19-restriktioner og en periode med øgede smittetal både i ind- og udland, har TEKNIQ Arbejdsgiverne udarbejdet et personalecirkulære, der har til hensigt at skabe klarhed for medarbejderne om håndteringen af risikoen for smitte med Covid-19, og hvordan man skal forholde sig i forhold til ferierejser til udlandet.  

Dokumentet forholder sig bl.a. til spørgsmålet om krav til test af medarbejderen både i visse situationer efter hjemkomst fra udlandsrejse eller ved mistanke om smitte med Covid-19, betalingsforpligtelse og underretningspligten til arbejdsgiveren i visse tilfælde. 

Download dokumentet her.

Hvis dokumentet giver anledning til spørgsmål, kan man kontakte afdelingen Overenskomster og Jura på tlf. 4343 6000 for yderligere rådgivning.


TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.