HK Installationskompetencefonden - nu med digital ansøgningsproces

HK Installationskompetencefonden yder tilskud til medarbejdere ansat efter HK Installationsoverenskomsten i virksomheder, der er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Siden 2007 har HK Installationskompetencefonden bidraget med økonomisk tilskud til medarbejdernes kompetenceudvikling.    

TEKNIQ Arbejdsgiverne vurderer, at der er flere elementer, der kan medvirke til øget kompetenceudvikling. Det skal være enkelt og sikkert at søge tilskud fra kompetencefonden. Derfor har det været vigtigt, at ansøgningsprocessen er blevet digital. Et andet element er relevansen af den uddannelse, der kan opnås tilskud til. Derfor indgår TEKNIQ Arbejdsgiverne i en løbende dialog med HK Privat om hvilke kurser og akademimoduler, der vil skabe værdi for medlemsvirksomhederne og deres medarbejdere.   

Det skal være enkelt! Derfor har TEKNIQ Arbejdsgiverne aftalt med HK Privat, at der automatisk udbetales tilskud til virksomheden, når virksomheden har haft en medarbejder på HK Installationsoverenskomsten på et af TEKNIQ Arbejdsgivernes kurser om overenskomst-, løn- og personaleforhold.  

Kompetencefonden yder fortsat tilskud til både: Selvvalgt uddannelse, virksomhedsplanlagt uddannelse og aftalt akademi- og diplomuddannelse. 

» Læs mere om tilskudsmuligheder og ansøgningsproces her.

» Læs mere på evu.dk.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.