Kontakt TEKNIQ

Overenskomster og Jura

tekniq@tekniq.dk

4343 6000

Slutafregning af kompensation

Hvis du har modtaget kompensation, skal du senest den 31. maj 2021 indberette en række oplysninger om den periode, du har fået kompensation for, så Erhvervsstyrelsen kan gennemføre en slutafregning.

Slutafregning trin for trin

Da du søgte kompensation, gjorde du det på baggrund af de forventede forhold i kompensationsperioden som følge af coronavirus/covid-19. Nu skal du indberette dokumentation for de faktiske forhold i perioden, så Erhvervsstyrelsen kan slutafregne din kompensation. 

Erhvervsstyrelsen kontakter dig 

Du modtager et brev fra Erhvervsstyrelsen i din digitale postkasse, når det er tid til at slutafregne. I brevet vil det være nærmere beskrevet, hvilken dokumentation du skal indberette, og hvilken frist der gælder for dig. Du behøver ikke at foretage dig noget, før du modtager brevet. 

Indberet dokumentation  

Du skal indberette dokumentation for de faktiske forhold i kompensationsperioden. Dokumentationen kan fx være for din omsætning, dine faktiske omkostninger, dine ansattes hjemsendelsesperiode mv. 

Indberet senest den 31. maj 2021  

Du skal indberette relevant dokumentation på Virk senest den 31. maj 2021.  

Endelig slutafregning  

Når Erhvervsstyrelsen har gennemgået din dokumentation, vil du modtage en slutafregning i din digitale postkasse. 


TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.