Kelvin Strømsholt

Kelvin Strømsholt

Chefkonsulent

kas@tekniq.dk

7741 1581Elektronisk tilmelding

iPad

Det er obligatorisk for alle virksomheder at tilmelde medarbejdere til efteruddannelseskurser med offentligt tilskud (AMU) via efteruddannelse.dk

På efteruddannelse.dk kan der foretages online tilmelding til de enkelte kurser, foretages ansøgninger om VEU-godtgørelse og fås overblik over tilmeldte kurser.

Det er muligt at foretage betalingen af kursusgebyret, ansøge om VEU-godtgørelse og befordringstilskud via hjemmesiden.

Både virksomheder og enkeltkursister skal tilmelde sig via efteruddannelse.dk.

Tilmelding til kursus

For at tilmelde en medarbejder på efteruddannelse.dk kan det være en fordel at søge det aktuelle kursus frem på amukurs.dk eller via voksenuddannelse.dk. Ved klik på de enkelte kurser kan du se, hvor kurset bliver udbudt og den aktuelle status. Ønsker du at tilmelde medarbejderen, logger du ind med virksomhedens digitale signatur.

Virksomheden har løbende mulighed for at følge de tilmeldte medarbejdere på virksomhedens egen oversigtside på efteruddannelse.dk, da der automatisk oprettes en oversigtside under virksomhedens CVR-nummer. Oversigtsiden giver et overblik over, hvilke medarbejdere der er tilmeldt hvilke kurser, men også over hvad de tidligere har deltaget på.

Tilmelding foregår altid på efteruddannelse.dk. Denne side åbner automatisk, når der vælges "tilmeld" på amukurs.dk og voksenuddannelse.dk.Senest opdateret 08-06-2021

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.