AL Kompetenceudvikling Industri og Vvs

TEKNIQ Arbejdsgivernes, Dansk Metals, Blik- og Rørarbejderforbundets og 3F´s kompetenceudviklingskonto yder tilskud til medarbejdernes selvvalgt og aftalte efteruddannelse. Omfattet af fonden er alle medarbejdere, der arbejder under Industri- og Vvs-overenskomsten. Herudover yder AL Efteruddannelse en række tilskud på udvalgte kurser.

For medarbejdere med minimum 6 måneders anciennitet, ansat på virksomheden under overenskomsten mellem TEKNIQ Arbejdsgiverne og Dansk Metal, 3F - Faglig Fælles Forbund samt Blik- og Rørarbejderforbundet, er der mulighed for at søge om refusion for 'selvvalgt uddannelse' under kompetenceudviklingskontoen.


Du skal nu ansøge om selvvalgt uddannelse på minefteruddannelse.dk. Det er ikke længere muligt, at benytte papirskemaet.

Virksomhed 

Er du fx chef for en medarbejder, kan du oprette en 'ny ansøgning' og ansøge på vegne af medarbejderen. Når du har godkendt ansøgningen, vil der blive sendt en mail til medarbejderen med et link til ansøgningen. Medarbejderen skal også godkende ansøgningen, da der tages timer fra medarbejderens optjente timer.

Du kan forvente svar på din ansøgning indenfor 1-7 hverdage, såfremt vi har modtaget alle relevante oplysninger. (Alle felter i ansøgningsskemaet skal være udfyldt). Bemærk, at en godkendelse skal foreligge inden påbegyndelsen af uddannelsen.

Kursusprisen må maks. udgøre kr. 15.000,- inklusiv moms. Ansøgninger til kurser udenfor positivlisten behandles særskilt, og her må påregnes en behandlingstid på 3 uger.

Såfremt du har spørgsmål kan du kontakte AL Efteruddannelse på 2287 2126. 

Læs mere

Du kan læse mere om selvvalgt uddannelse gennem AL Efteruddannelse på aleu.dk/selvvalgt-uddannelse.


Senest opdateret 23-02-2021

Lars Ahm

Uddannelseskonsulent

lah@tekniq.dk

7742 4236

5185 7920

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.