Mesterskaber for lærlinge

Hvert år afholdes der danmarksmesterskaber for unge lærlinge - det seneste er danmarksmesterskabet 2017 for unge elektrikere og vvs´ere den 26.-28. januar 2017 i Gigantium, Aalborg

Det er branchens håb, at fokus på de dygtige unge elektrikere og vvs´ere vil styrke interessen for vores erhvervsuddannelser, så vi også i fremtiden kan rekruttere dygtige lærlinge til elektriker- og vvs-energiuddannelserne.

Rekruttering af kandidater til danmarksmesterskaberne 2017 i Skills for unge elektrikere og unge vvs´ere gik i gang umiddelbart efter afholdelsen af DM 2016. Den lokale el- og vvs-branche, erhvervskole og elever har været tæt involveret i arrangementet med udvælgelse, afholdelse og vurdering af DM-kandidaterne.

Deltagerne til DM i Skills 2017 er i lighed med mesterskaberne i 2016 blevet fundet gennem afholdelse af regionale mesterskaber. Vinderne af de fire regionale mesterskaber i Skills for unge elektrikere/vvs´ere er gået direkte videre til DM i Skills 2017.

Vindere i 2017

Danmarksmester for vvs-energilærlinge i 2017 blev Dennis Juul, som er i lære hos virksomheden Vantinge VVS ApS i Ringe.

Danmarksmester for elektrikerlærlinge i 2017 blev Mikkel Rifbjerg Pedersen, som er i lære hos virksomheden Marielyst El ApS i Væggerløse.

Senest opdateret 15-02-2017

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.