Overenskomsterne er en vigtig del af vores daglige arbejde og påvirker rammen for udviklingen af virksomhederne. Vi har brug for dine input til de kommende overenskomstforhandlinger, så overenskomsterne fremadrettet gør os i stand til at møde fremtidens udfordringer.

Kom og vær med, når TEKNIQ Arbejdsgiverne inviterer til fyraftensmøder rundt i landet, hvor vi ser frem mod de kommende OK23-overenskomstforhandlinger.

Du tilmelder dig det enkelte arrangement ved at klikke på den pågældende dato+by herunder:

På møderne tager vi dialogen om, hvilke resultater TEKNIQ Arbejdsgiverne gerne vil opnå i de kommende overenskomstforhandlinger – og hvilken strategi vi skal gå til forhandlingerne med. Her er det afgørende, at vi får gode input fra jer og hverdagen i hele landet. 

Under hvert møde får vi også besøg af en politiker med regional tilknytning, der vil give os et indblik i den aktuelle politiske situation. 

Gå ikke glip af denne mulighed for at bidrage til og komme på forkant med de kommende overenskomster på TEKNIQ Arbejdsgivernes område. Det er muligt at deltage i flere af møderne, hvis man har lyst til at opleve flere af de politiske indspark. 

Det er gratis at deltage.

Mødeprogram

16.00 – 16.30: Ankomst og netværk
16.30 – 17.30: Velkomst + Dialog om OK23-strategi
17.30 – 18.00: Oplæg/dialog med politiker
18.00 – 19.30: En bid mad
19.30: Tak for i dag.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.