Ikke medlem?

Vil du høre mere om, hvorfor medlemskab af TEKNIQ er det bedste for dig og din virksomhed?

Anne Mette Høiler

Anne Mette Høiler

Konsulent

amh@tekniq.dk

7741 1564

2949 4662

Kontingent

Membership

Kontingent hos TEKNIQ består af et grundkontingent og et lønsumsbestemt kontingent (kun hvis du har ansatte). Derudover betales et kredskontingent.

Hvad koster medlemskab?

Et medlemskab hos TEKNIQ er særdeles konkurrencedygtigt i forhold til andre organisationer.
Vi laver gerne en økonomisk sammenligning af dit medlemskab hos os baseret på kontingent, garantiordning, forskelle i overenskomster (satser på fritvalgskonto, lønforhold, tillæg, varsler m.m), barsels- og øvrige fonde.

Der er som regel tale om væsentlige besparelser.

Kontingent TEKNIQ

Et medlemskab koster 4.000 kr. om året i grundkontingent. Derudover betaler virksomheden et lønsumskontingent på 0,33 procent af den udbetalte lønsum til arbejdere og funktionærer. Sammen med kontingentet opkræves dit bidrag til TEKNIQ Barsel, hvilket sparer dig for administration af betaling til den offentlige (og 52 % dyrere) barsel.dk. 

TEKNIQ Garanti og medlemsblad er inkluderet i kontingentet.

Kontingent kredsforening

Autoriserede virksomheder (el og vvs), ventilations-, blikkenslager- og kloakvirksomheder tilknyttes en kredsforening efter eget valg.

Arbejder virksomheden inden for flere fag kan man vælge den kreds der bedst skaber værdi for ens virksomhed, eller man kan vælge medlemskab af flere kredse.

Det er muligt at skifte til en anden kredsforening ved udgangen af et kvartal.

Personligt medlemskab af kredsforening

Det er muligt i alle kredsforeninger at tegne et personligt medlemskab. Hvis der eksempelvis er flere ejere i virksomheden, eller en afdelingsleder, for hvem det er relevant at deltage i kredsforeningens tilbud og aktiviteter, så kan vedkommende tegne et personligt medlemskab.

Ligeledes har afdelingsledere i filialer og afdelinger mulighed for at blive personligt medlem.

Reduceret kontingent

Nystartede og nye medlemsvirksomheder betaler det første år 2.000 kr. i grundkontingent og er fritaget for kredsforeningskontingent de første to år af medlemskabet.

Det gælder dog ikke i følgende tilfælde:

• Tidligere medlemsvirksomheder/ved ændring af CVR.nr.

• Overtagelse af medlemsvirksomhed

• Opkøb af andre virksomheder

• Afdelinger/filialer under koncernstruktur

Seniormedlemskab

Et seniormedlemskab af TEKNIQ koster 200 kr. om året. Derudover opkræver enkelte kredse et mindre kontingent. Som seniormedlem beholder du dit abonnement på et af TEKNIQs fagblade, Electra eller Dansk VVS.

Studerende

Er du i gang med en uddannelse som installatør, kan du kvit og frit benytte dig af vores gratis tilbud om TEKNIQ studiefordele.


Senest opdateret 03-09-2018

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.