Ikke medlem?

Vil du høre mere om, hvorfor medlemskab af TEKNIQ er det bedste for dig og din virksomhed?

Anne Mette Høiler

Anne Mette Høiler

Konsulent

amh@tekniq.dk

7741 1564

2949 4662

Medlemskab af TEKNIQ

TEKNIQ-møde

Drift og ledelse af en virksomhed kræver viden om økonomi, personale og meget andet. Et medlemskab af TEKNIQ giver virksomhedsejeren og ledende medarbejdere en sparringspartner i det daglige inden for erhvervsjura (AB18), teknisk rådgivning og arbejdsmarkedsforhold. Medlemmer af TEKNIQ omfattes af en overenskomst og TEKNIQ Garanti.

TEKNIQ yder konkret hjælp og bistand i forbindelse med hverdagens problemstillinger og ved at forberede medlemmerne på kommende udfordringer og muligheder. TEKNIQ skaber overordnede fordelagtige rammer for branchen.

TEKNIQ – sikkerhed for en stærk installationsbranche

TEKNIQ Installationsbranchen samler hele branchen. Vi har en betydelig gennemslagskraft over for politikere, myndigheder og andre organisationer. Som medlem af TEKNIQ sikres din virksomhed en professionel tilknytning til branchen.

TEKNIQ er den største arbejdsgiverorganisation i Danmark inden for tekniske løsninger og installationer. Vi arbejder for at sikre alle vores medlemsvirksomheder de bedst mulige vilkår. Blandt TEKNIQs knap 3.000 medlemsvirksomheder findes alt fra enkeltmandsvirksomheder til store udenlandskejede koncerner med flere tusinde ansatte.

Hvem er TEKNIQs medlemmer?

Er din virksomhed aktiv inden for installationsbranchen? Og leverer din virksomhed løsninger - fx traditionelle el-, vvs- og ventilationsløsninger - eller arbejder med komplicerede videnstekniske områder, såsom intelligente bygningsinstallationer, automatisering af procesanlæg, vedvarende energi og energieffektivitet?
- Så skal du overveje et medlemskab af TEKNIQ!

Også virksomheder, der arbejder med tekniske installationsopgaver inden for sikring, sikkerhed, sprinkling, tele-datainstallationer, lækagesporing og termografering, stålkonstruktion, ventilation og rustfrie rørinstallationer er typiske medlemmer af TEKNIQ.

Sådan bliver du medlem

Din virksomhed bliver medlem af TEKNIQ ved at udfylde indmeldelsesblanketten Virksomhedsmedlemskab. 

Umiddelbart efter TEKNIQ har modtaget din indmeldelsesblanket, modtager du login og password til TEKNIQs hjemmeside, og du kan trække på den rådgivning, du har behov for. 

Nyetablerede virksomheder kan blive medlem, samtidig med der søges om autorisation hos Sikkerhedsstyrelsen (SIK).


Senest opdateret 03-09-2018

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.