Ikke medlem?

Vil du høre mere om, hvorfor medlemskab af TEKNIQ Arbejdsgiverne er det bedste for dig og din virksomhed?

Anne Mette Høiler

Anne Mette Høiler

Konsulent

amh@tekniq.dk

7741 1564

Jens Thiel

Jens Thiel

Chefkonsulent

jth@tekniq.dk

7742 4247

 

Medlemskab af TEKNIQ Arbejdsgiverne

TEKNIQ-møde

Drift og ledelse af en virksomhed kræver viden om økonomi, personale og meget andet. Et medlemskab af TEKNIQ Arbejdsgiverne giver virksomhedsejeren og ledende medarbejdere en sparringspartner i det daglige inden for erhvervsjura (AB18), teknisk rådgivning og arbejdsmarkedsforhold. Medlemmer af TEKNIQ Arbejdsgiverne omfattes af en overenskomst og TEKNIQ Garanti.

TEKNIQ Arbejdsgiverne yder konkret hjælp og bistand i forbindelse med hverdagens problemstillinger og ved at forberede medlemmerne på kommende udfordringer og muligheder. TEKNIQ Arbejdsgiverne skaber overordnede fordelagtige rammer for branchen.

TEKNIQ Arbejdsgiverne – sikkerhed for en stærk installationsbranche

TEKNIQ Arbejdsgiverne – Industri & Installation samler hele branchen. Vi har en betydelig gennemslagskraft over for politikere, myndigheder og andre organisationer. Som medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne sikres din virksomhed en professionel tilknytning til branchen.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er den største arbejdsgiverorganisation i Danmark inden for tekniske løsninger og installationer. Vi arbejder for at sikre alle vores medlemsvirksomheder de bedst mulige vilkår. Blandt TEKNIQ Arbejdsgivernes 4.100 medlemsvirksomheder findes alt fra enkeltmandsvirksomheder til store udenlandskejede koncerner med flere tusinde ansatte.

Hvem er TEKNIQ Arbejdsgivernes medlemmer?

Er din virksomhed aktiv inden for installationsbranchen? Og leverer din virksomhed løsninger - fx traditionelle el-, vvs- og ventilationsløsninger - eller arbejder med komplicerede videnstekniske områder, såsom intelligente bygningsinstallationer, automatisering af procesanlæg, vedvarende energi og energieffektivitet?
- Så skal du overveje et medlemskab af TEKNIQ Arbejdsgiverne!

Også virksomheder, der arbejder med tekniske installationsopgaver inden for sikring, sikkerhed, sprinkling, tele-datainstallationer, lækagesporing og termografering, stålkonstruktion, ventilation og rustfrie rørinstallationer er typiske medlemmer af TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Sådan bliver du medlem

Din virksomhed bliver medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne ved at udfylde indmeldelsesblanketten Virksomhedsmedlemskab. 

Umiddelbart efter TEKNIQ Arbejdsgiverne har modtaget din indmeldelsesblanket, modtager du login og password til TEKNIQ Arbejdsgivernes hjemmeside, og du kan trække på den rådgivning, du har behov for. 

Nyetablerede virksomheder kan blive medlem, samtidig med der søges om autorisation hos Sikkerhedsstyrelsen (SIK).


Senest opdateret 14-10-2020

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.