TEKNIQ Arbejdsgiverne Energicenter

TEKNIQ Arbejdsgiverne Energicenter stopper udbetaling af energitilskud fra den 31. marts 2020.

Den nuværende energispareaftale, der har forpligtet de danske net- og distributionsselskaber til at realisere energibesparelser i perioden 2016-2020 ophører den 31. december 2020. Dette giver desværre allerede nu udfordringer for de aktører, der opkøber energibesparelser. Vores samarbejdspartner EnergySolution har derfor varslet et stop for udbetaling af energisparetilskud fra den 31. marts 2020.

Energistyrelsen skal fra den 1. januar 2021 varetage Energispareaftalens tilskudspuljer. Tilskudspuljerne bliver opdelt i en bygningspulje og en erhvervspulje samt en skrotningsordning.

Den endelige udmøntning af disse puljer kendes pt. ikke, men det tyder på at:

  • Erhvervspuljen henvender sig til industrien, hvor over 50 % skal findes i procesenergi
  • Bygningspuljen henvender sig til helårsboliger 
  • Skrotningsordningen er målrettet udfasning af oliefyr og for at fremme brugen af individuelle varmepumper
Du får adgang til TEKNIQ Arbejdsgiverne Energicenter ved at benytte samme medlemsnummer og login som til www.tekniq.dk. Er der problemer med at logge ind, så kontakt TEKNIQ Arbejdsgiverne eller EnergySolution A/S.


Senest opdateret 02-06-2020

Gå til TEKNIQ Arbejdsgiverne Energicenter

TEKNIQ Energicenter

vvs-konsulent-maria-rizzo

Maria Christina Rizzo

Konsulent

mri@tekniq.dk

7742 4233
6043 5767Hvis du har spørgsmål til en konkret tilskudssag i TEKNIQ Arbejdsgivernes Energicenter, kan du kontakte EnergySolutions kundesupport på tlf. 7040 4101.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.