TEKNIQ Energicenter

TEKNIQ Energicenter

TEKNIQ Energicenter har gjort det nemt at søge tilskud fra energiselskabernes energispareordning. Et rigtig godt tilbud forbeholdt medlemmer af TEKNIQ.

TEKNIQ Energicenter har gjort det enkelt at søge tilskud fra Energispareordningen til dine kunder.

Energiselskabernes egne systemer, hvor man normalt søger tilskud til energibesparelser, er meget forskellige og det afholder mange fra at søge tilskud. Med TEKNIQ Energicenter søger du kun ét sted og du kan få både telefonrådgivning og e-mailsupport, hvis du har behov for det.

Fakta om TEKNIQ Energicenter

  • Kun for medlemmer af TEKNIQ.
  • Du er garanteret 0,33 kr. pr. kWh. resten af året.
  • TEKNIQ samarbejder med over 20 energiselskaber for at sikre de optimale tilskud.
  • Sørger for rådgivning og hjælp til beregninger.
  • Der modregnes et administrationsgebyr i det udbetalte tilskud på 150 kr. for standardsager og 1.500 kr. for store specialsager. Et beløb som du viderefakturerer til din kunde.
  • Du kan også sende din kundes kontaktoplysninger til os, så sørger vi for alt det praktiske samt indhentning af dokumentation, husk at sende inden du går i gang med projektet.
  • En nem onlineløsning målrettet dig som installatør.

Du får adgang til TEKNIQ Energicenter ved at benytte dit medlemsnummer og login som til www.tekniq.dk. Er der problemer med at logge ind, så kontakt TEKNIQ eller EnergySolution A/S.


Gå til TEKNIQ Arbejdsgiverne Energicenter

TEKNIQ Energicenter

Søren Rise

Søren Rise

Chefkonsulent

sri@tekniq.dk

7741 1580

2898 8924
jesper veilstrup energysolution

Jesper Veilstrup

Rådgivningschef,
Energy-
Solution A/S

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.