Ikke medlem?

Vil du høre mere om, hvorfor medlemskab af TEKNIQ Arbejdsgiverne er det bedste for dig og din virksomhed?

Anne Mette Høiler

Anne Mette Høiler

Konsulent

amh@tekniq.dk

7741 1564

TEKNIQ Arbejdsgivernes studiefordele

Studerende

TEKNIQ Arbejdsgiverne giver dig de bedste forudsætninger for at komme godt gennem din uddannelse og når du som færdiguddannet vælger at starte som selvstændig eller bliver ansat som installatør eller overmontør i en teknisk industri- og installationsvirksomhed.

Kan jeg få TEKNIQ Arbejdsgivernes studiefordele

Er du i gang med en videregående uddannelse som installatør eller en af de uddannelser - som er nævnt nedenfor - kan du få TEKNIQ Arbejdsgivernes studiefordele:

- El- og vvs-installatør
- El- og vvs-installation (deltid)
- Energiteknolog
- Produktionsteknolog
- Energimanager
- Automationsteknolog
- GVS-mester
- Maskinmester
- Ingeniør
- Teknisk Manager
- Læser du andet, så ring og hør om du kan få studiefordele

Hvad kan jeg bruge TEKNIQ Arbejdsgivernes studiefordele til

TEKNIQ Arbejdsgivernes studiefordele giver dig adgang til faglig og teknisk viden, som giver dig de bedste forudsætninger for at løse mange af dine projektopgaver i løbet af uddannelsen.

www.tekniq.dk finder du viden om virksomhedsdrift, entreprisestyring AB18, organisatoriske, økonomiske, tekniske og miljømæssige forhold og meget mere - alt sammen viden, som du har brug for både under og efter studiet.

Når du har etableret en virksomhed kan du blive medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne. TEKNIQ Arbejdsgiverne rådgiver gerne om opstart af kvalitetssikring, ansættelse af svende/lærlinge og andre forhold, som du skal være opmærksom på som ny virksomhedsejer.

Med TEKNIQ Arbejdsgivernes studiefordele finder du overenskomstregler, love og bekendtgørelser om teknisk installation, analyser om fremtidens tekniske industri- og installationsbranche, personaleomkostninger (hvad koster det at have en ansat?), AB18, standardforbehold, skabeloner til kontrakter og økonomiske nøgletal og meget mere på www.tekniq.dk.

TEKNIQ Arbejdsgivernes studiefordele giver dig adgang til at deltage på TEKNIQ Arbejdsgivernes mange faglige og tekniske kurser til medlemspris.

Du får også et gratis abonnement - efter eget valg - på et af vores tre fagblade: ELECTRA, DANSK VVS eller INDUSTRI & TEKNIK og på vores elektroniske nyhedsbreve, så du kan holde dig opdateret om de seneste nyheder og udvikling i branchen.

Studiefordelene giver dig også adgang til at bestille analyser, rapporter og meget andet i vores Servicebutik.

Hvad skal jeg gøre for at få TEKNIQ Arbejdsgivernes studiefordele

For at få login til TEKNIQ Arbejdsgivernes hjemmeside, som du kan benytte hele din studietid, skal du blot udfylde og sende denne korte online-tilmelding.

TEKNIQ Arbejdsgivernes studiefordele er et helt uforpligtende tilbud og udløber automatisk når du er færdig med uddannelsen.


Senest opdateret 10-07-2019

Inspirationsindlæg

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.