Ikke medlem?

Vil du høre mere om, hvorfor medlemskab af TEKNIQ Arbejdsgiverne er det bedste for dig og din virksomhed?

Anne Mette Høiler

Anne Mette Høiler

Konsulent

amh@tekniq.dk

7741 1564

2949 4662

TEKNIQ Studiefordele

Studerende

TEKNIQ giver dig de bedste forudsætninger for at komme godt gennem din uddannelse og når du som færdiguddannet vælger at starte som selvstændig eller bliver ansat som installatør eller overmontør i en teknisk installationsvirksomhed.

Kan jeg få TEKNIQ Studiefordele

Er du i gang med en videregående uddannelse som installatør eller en af de uddannelser - som er nævnt nedenfor - kan du få TEKNIQ Studiefordele:

- El- og vvs-installatør
- El- og vvs-installation (deltid)
- Energiteknolog
- Energimanager
- Automationsteknolog
- GVS-mester
- Maskinmester
- Ingeniør
- Teknisk Manager
- Læser du andet, så ring og hør om du kan få studiefordele

Hvad kan jeg bruge TEKNIQ Studiefordele til

TEKNIQ Studiefordele giver dig adgang til faglig og teknisk viden, som giver dig de bedste forudsætninger for at løse mange af dine projektopgaver i løbet af uddannelsen.

www.tekniq.dk finder du viden om virksomhedsdrift, entreprisestyring AB18, organisatoriske, økonomiske, tekniske og miljømæssige forhold og meget mere - alt sammen viden, som du har brug for både under og efter studiet.

Når du har etableret en virksomhed, og skal til at ansøge om autorisation til Sikkerhedsstyrelsen (SIK) - kan du blive medlem af TEKNIQ. TEKNIQ rådgiver gerne om opstart af kvalitetssikring, ansættelse af svende/lærlinge og andre forhold, som du skal være opmærksom på som ny virksomhedsejer.

Med TEKNIQ Studiefordele finder du overenskomstregler, love og bekendtgørelser om teknisk installation, analyser om fremtidens installationsbranche, personaleomkostninger (hvad koster det at have en ansat?), AB18, standardforbehold, skabeloner til kontrakter og økonomiske nøgletal og meget mere på www.tekniq.dk.

TEKNIQ Studiefordele giver dig adgang til at deltage på TEKNIQs mange faglige og tekniske kurser til medlemspris.

Du får også et gratis abonnement - efter eget valg - på et af vores fagblade ELECTRA eller DANSK VVS og vores elektroniske nyhedsbreve, så du kan holde dig opdateret om de seneste nyheder og udvikling i branchen.

Studiefordelene giver dig også adgang til at bestille analyser, rapporter og meget andet i vores Servicebutik.

Hvad skal jeg gøre for at få TEKNIQ Studiefordele

For at få login til TEKNIQs hjemmeside, som du kan benytte hele din studietid, skal du blot udfylde og sende denne korte online-tilmelding.

TEKNIQ Studiefordele er et helt uforpligtende tilbud og udløber automatisk når du er færdig med uddannelsen.


Senest opdateret 24-01-2019

Installatør-uddannelserne

Inspirationsindlæg

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.