Leverandør af udstyr til fødevareindustrien

Danmark har en stærk fødevareteknologisektor, som omsætter for omkring 70 mia. kroner og beskæftiger omkring 40.000 medarbejdere. Mere end 80 % af den danske produktion af procesudstyr til fødevareindustrien eksporteres, og de danske virksomheder har unikke styrkepositioner på verdensmarkedet.

TEKNIQ Arbejdsgiverne hjælper dagligt vores medlemsvirksomheder med uddannelse, neværk og fortolkning af regler og standarder ved produktion af udstyr. Vi arbejder tæt sammen med forskellige netværksorganisationer for at skabe relevante arrangementer og gode vilkår for branchen. 

Et af de samarbejder har resulteret i at bidrage til udformningen af Fødevarestyrelsens opdaterede retningslinjer for fødevarekontaktmateriel. TEKNIQ Arbejdsgivernes fælles Branchekode er ligeledes opdateret. 

Du finder den fælles branchekode her.

Herunder kan du læse mere om vores samarbejdspartnere:

Et innovationsnetværk, som har fokus på producenter af fødevareudstyr og fiskeriudstyr - samt små producenter af fødevarer.

For mere information kontakt udviklingschef Lise Daldorph på lda@tekniq.dk eller 4343 6000.

Hjælper med eksportprodukter inden for fødevareindustrien. Herunder afholdes der også kurser.

For mere information kontakt udviklingschef Lise Daldorph på lda@tekniq.dk eller 4343 6000.

Netværk for fødevareindustrien med fokus på potentialet i global vækst.

For mere information kontakt udviklingschef Lise Daldorph på lda@tekniq.dk eller 4343 6000.


foedevare-industri-kroge
Fakta om arbejde i fødevareproduktion

Find svar på de mest almindelige spørgsmål vi har mødt hos de virksomheder, der arbejder med eller leverer til fødevareproducenter.

Læs mere
faelles-branchekode-foedevarervirksomheder
Fælles branchekode

Den fælles branchekode, lavet i samarbejde med Fødevarestyrelsen, er for virksomheder, der laver maskiner til fødevareindustrien.

Læs mere
foedevareindustri leverandoer
Regler for leverandører

Hvis du udfører arbejde for en fødevarevirksomhed og leverer rør, fittings, ventiler eller andre materialer, der kommer i kontakt med selve fødevaren, skal du være registreret hos Fødevarestyrelsen.

Læs mere
foedevarestyrelsen-logo
Fødevarestyrelsens opdaterede retningslinjer

Læs de opdaterede retningslinjer for anvendelse af rustfrit stål til fødevarekontakt.

Læs mere

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.