Gratis webinar om bæredygtig produktionNu og ikke mindst i fremtiden ser vi stigende tendens til, at der i større og større grad bliver stillet krav fra virksomheder og kunder om, at man som leverandør skal have en bæredygtig produktion.

I den forbindelse afholder TEKNIQ Arbejdsgiverne i samarbejde med Teknologisk Institut webinar om emnet for at belyse fremtidens udfordringer og muligheder i den danske industri. Vi ønsker nemlig at klæde vores medlemmer bedst mulig på til fremtiden.

Så tilmeld dig webinaret, så du er på forkant til tiden, når din virksomhed bliver stillet overfor krav om en bæredygtig produktion. 

Dato:
Onsdag den 24. marts 2021

Tid:
Kl. 14.00 - 15.30

Først vil Rune Skovsø Møller og Morten Dahl Mølgaard med afsæt i en generel rammesætning af de miljøudfordringer den danske industri står overfor og business casen i at fokusere på bæredygtighed, introduceres deltagerne for Teknologisk Instituts bæredygtige produktudviklingstilgang.
Der bliver præsenteret, hvordan man på baggrund af data kan kortlægge miljømæssige udfordringer og udnytte dette, i sammenspil med kundens behov og virksomhedens forretningsmodel, til fremadrettet at drive en bæredygtig produktudvikling. 

Efterfølgende vil Palle Grøndahl tage deltagerne med rundt om bæredygtig produktion herunder produktionens energiforbrug og produktionsmæssige veje til at reducere det, anlægsopbygning og forhold der kan reducere ressourceforbrug og økonomi i anlægsanskaffelse samt genanvendelse af produkter i produktionen og aspekter, der kan gøre det attraktivt.

Praktisk om webinaret
Webinaret er for medlemmer af TEKNIQ Arbejdsgiverne og det er gratis af deltage.
Tilmelding til webinaret skal ske senest den 22. marts via linket "Tilmeld" øverst her på siden.

Webinaret afholdes online via Microsoft Teams.
Vi sender mail med link til webinaret, hvor nærmere info og vejledning er beskrevet.

Vi gør opmærksom på at mødet optages, så det kan genses af dem, som deltager.

Dato

24. marts 2021
kl. 14:00 - 15:30

Sidste tilmelding:
23. marts 2021

Sidste afmeldingsdato:
24. marts 2021

Mødearrangør

TEKNIQ Arbejdsgiverne

Sted

Virtuelt - Microsoft Teams

Se på kort

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.