Online kursus: Tilbudsgivning og aftaler med private forbrugere


- Og brugen af aftalesættet "AB Forbruger" 

På dette 3 timers online kursus får du en grundig gennemgang af reglerne om, når du giver tilbud og indgår aftaler med private forbrugere.

Når entreprenør og bygherre (en forbruger) indgår aftaler, kan de vælge at tage udgangspunkt i aftalesættet "AB Forbruger" - men hvad går reglerne egentlig ud på? Og hvad skal du som installatør være ekstra opmærksom på?

Vi vil gerne hjælpe dig bedst muligt og følge dig på rette spor, hvorfor du på dette kursus får en gennemgang af bestemmelser og regler, når du indgår aftaler med private forbrugere og hvorfor du med fordel kan anvende aftalesættet "AB Forbruger".

Det ikke afgørende, om du er ny, uerfaren eller blot skal have opdateret din viden.

Kurset består i en gennemgang af reglerne på det entrepriseretlige område, når der indgås aftaler med private forbrugere/aftales AB Forbruger.

Du kommer blandt andet til at lære om følgende indhold:

  • Tilbudsgivning og aftaler med private forbrugere
  • Standard kontraktformular og standard tillægsaftale for ændringer
  • Sikkerhedsstillelse / arbejdets udførelse
  • Betaling / tilbageholdelse med betaling / standsning af arbejdet
  • Forsinkelser og mangler
  • Aflevering / eftersyn
Kursets form
Der vil være en gennemgang af reglerne og opmærksomhedspunkter kombineret med drøftelse af deltagernes egne erfaringer.

Note: kurset gennemgår ikke tekniske eller projekteringsmæssige spørgsmål ligesom kurset ikke kommer ind på kalkulation af tilbud. 

Underviser
Advokat i Overenskomster og Jura, Stig Høding. 

Hvem bør deltage?
Mestre og ledende medarbejdere, der indgår aftaler med private forbrugere og/eller leder udførelsen i mindre entrepriser.

Praktisk information
Online kurserne er for medlemmer af TEKNIQ Arbejdsgiverne og det er gratis at deltage. Tilmelding skal ske senest mandag den 14. juni 2021 via linket "Tilmed" øverst på siden. 

Kurserne afholdes online via Microsoft Teams. Du vil få en mail forinden det enkelte kursus med link og vejledning til, hvordan du tilgår kurset.

OBS: Vær opmærksom på at der er begrænset antal pladser til rådighed, hvorfor der er et tilmeldingsloft på, at maks. 4 personer fra samme medlemsvirksomhed kan deltage pr. kursus.
Så husk at melde afbud i god tid, hvis du bliver forhindret i at deltage.
No show gebyr kr. 500,- ex. moms.

Dato

16. juni 2021
kl. 09:00 - 12:00

Sidste tilmelding:
14. juni 2021

Sidste afmeldingsdato:
14. juni 2021

Mødearrangør

TEKNIQ Arbejdsgiverne

Sted

Virtuelt - Microsoft Teams

Se på kort

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.