Intro-webinar til industriel 3D-printVi tilbyder vores medlemmer et 45 minutters introduktionswebinar omhandlende industriel 3D-print.

3D-print er ikke længere en dyr fremstillingsmetode forbeholdt en eksklusiv gruppe af virksomheder. I dag er teknologien et bud på en effektiv fremstillingsmetode, der sikrer, at produkterne kommer hurtigere på markedet end nogensinde før. 

Se mulighederne i Industrielt 3D-print og fremstil det, du ikke troede var muligt. For med en 3D-printmaskine kan du i princippet fremstille alt, hvad der kan tegnes i en computer.
Industriel fremstilling med 3D-print indeholder en række fordele inden for design, produktionstid og pris, som passer til kundernes stigende krav om fleksible produkter og korte deadlines. 

Seniorkonsulent, Henning Henningsen, fra Teknologisk Institut vil præsentere og komme ind på følgende punkter i løbet af webinaret:
  • Kort gennemgang af de mest udbredte teknologier ift. fordele og begrænsninger.
  • Hvad man kan opnå med 3D-print, og hvad man skal se efter, for at vurdere om det er relevant at bruge 3D-print til produktionen.
  • Eksempler på hvad Industriel 3D-print kan bruges til, og hvorfor det giver mening - inkl. det økonomiske aspekt. 
Praktisk info
Webinaret er for medlemmer af TEKNIQ Arbejdsgiverne og det er gratis at deltage. Tilmelding skal ske senest tirsdag den 15. juni 2021 via linket "Tilmed" øverst på siden. 

Webinaret afholdes online via Microsoft Teams. Du vil få en mail forinden med link og vejledning til, hvordan du tilgår kurset. 

Vi gør opmærksom på at mødet optages, så det kan genses af dem, som deltager.

Dato

17. juni 2021
kl. 14:00 - 14:45

Sidste tilmelding:
16. juni 2021

Sidste afmeldingsdato:
16. juni 2021

Mødearrangør

TEKNIQ Arbejdsgiverne

Sted

Virtuelt - Microsoft Teams

Se på kort

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.