Webinar - Digitalt salgDigitalt salg - hvorfor er det relevant for din virksomhed, og hvordan kommer du i gang?
Salget, som vi kender det, har været udfordrende det sidste år. Det kræver nye værktøjer, og det digitale salg er kommet for at blive - men hvordan griber du det an? Det er et større og større fokusområde for virksomheder i dag at være godt præsenteret online med hjemmeside og andre digitale medier. 

Derfor kan du blive endnu klogere på dette webinar den 28. april kl. 14:00, hvor June Sejrup fra Danish Export Association deler best practice om digitalt salg, både baseret på egne og medlemmernes erfaringer.

Du kan også møde Maiken Bröcher fra eksportvirksomheden PanPac, som giver dig konkret inspiration til, hvad du selv kan gøre for at få en mere digital tilgang til dit salg:

"Corona-situationen betyder, at PanPac i over et år nu ikke har kunne deltage på fysiske fagmesser eller arrangere kundebesøg, som normalt genererer nye leads. Udfordringen betyder, at vi har været nødt til at tænke i andre baner for fortsat at skabe synlighed om vores palleteringsløsninger. På webinaret kommer jeg ind på de digitale tiltag, som vi har igangsat for at markedsføre PanPacs løsninger overfor nye og eksisterende kunder."

Praktisk info
Webinaret er for medlemmer af TEKNIQ Arbejdsgiverne og Danish Export Association. Det er gratis at deltage og tilmelding skal ske senest tirsdag den 27. april 2021 via linket "Tilmed" øverst på siden. 

Webinaret afholdes online via Zoom. Du vil få en mail forinden med link og vejledning til, hvordan du tilgår kurset. 

Vi gør opmærksom på at mødet optages, så det kan genses af dem, som deltager.

Undervisere

June Sejrup, Danish Export Association, Head of B2B Marketing

June driver netværket B2B Marketing, hvor hun ruster marketingansvarlige til at drive og udvikle marketingfunktionen i deres virksomhed.


Maiken Bröcher, PanPac, Marketing Coordinator

Dato

28. april 2021
kl. 14:00 - 15:00

Sidste tilmelding:
27. april 2021

Sidste afmeldingsdato:
27. april 2021

Mødearrangør

TEKNIQ Arbejdsgiverne

Sted

Virtuelt på din skærm

Se på kort

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.