Webinar: Digitaliser din administration/fakturering og skab bedre bundlinjeVær med på dette webinar om elektronisk fakturering og tjen flere penge 
I samarbejde med vores partner Visma e-conomic afholder vi den 1. juni kl. 15:00-15:45 et webinar for alle TEKNIQ Arbejdsgivernes medlemmer.

Målsætningen med webinaret er at give dig konkret viden og inspiration til at komme i gang med digitalisering af din virksomhed, og dermed give dig en konkurrencemæssig fordel. Gå derfor ikke glip af denne enestående mulighed for, at få gratis inspiration til, hvordan du kan optimere din administration. 

Visma e-conomic vil vise, hvordan du kan optimere din administration til fordel for at spare tid og tjene flere penge. Kort fortalt vil du blive undervist i, hvordan du frigiver administrative manuelle ressourcer til mere værdiskabende tid.

Under webinaret vil Visma-economic bla. komme ind på: 

  • Hvad er digitalisering? 
  • Hvordan kommer man i gang?
  • Hvilken værdi tilfører digitalisering for min virksomhed?
  • Praktiske eksempler på digitaliseringsværktøjer 
  • Effekten af EAN fakturering
Praktisk om webinaret 
Webinaret er for medlemmer af TEKNIQ Arbejdsgiverne og det er gratis at deltage. 
Tilmelding til webinaret skal ske senest fredag den 28. maj via linket "Tilmeld" øverst på denne side. 

Vær opmærksom på, at webinaret afholdes online via Microsoft Teams. Vi sender dig en mail med link til webinaret, hvor nærmere info og vejledning er beskrevet. 

Vi gør opmærksom på, at webinaret optages.

Underviser
Michael Sværke Henriksen er uddannet revisor og har en HD i Økonomistyring og procesledelse. I dag er han underviser på e-conomic Academy. 

Dato

01. juni 2021
kl. 15:00 - 15:45

Sidste tilmelding:
28. maj 2021

Sidste afmeldingsdato:
28. maj 2021

Mødearrangør

TEKNIQ Arbejdsgiverne

Sted

Virtuelt - Microsoft Teams

Se på kort

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.