Webinar: Bliv klædt på til lønforhandlinger

Lønforhandlinger - grib dem rigtigt an!

"Bliv klædt på" er vores online medlemsbrief, hvor der sættes fokus på aktuelle juridiske og ledelsesmæssige emner. Næste gang omhandler lønforhandlinger, hvor vi klæder dig på til de årlige lønforhandlinger.

I den kommende periode gennemfører mange virksomheder de årlige lønforhandlinger. Derfor giver vi dig brugbar viden, så du bliver klædt på til at håndtere de forskellige økonomiske og juridiske aspekter af lokale lønforhandlinger.

På mødet vil vi fortælle om lønudviklingen og det gældende lønniveau - både regionalt og inden for forskellige fag. Dernæst vil vi komme ind på forskellige elementer som lønspredning mv., der kan være gode værktøjer i jeres lønstruktur, og som du kan lade sig inspirere af.

Så vil du have fastere grund under fødderne til næste lønforhandling i stedet for at skulle træffe beslutningen alene på baggrund af mavefornemmelse eller ammestuehistorier, så deltag i "Bliv klædt på"-webinaret onsdag den. 19. maj kl. 10:00-10:45.

Vi håber samtidig at få skabt en spændende dialog undervejs, hvor medlemmernes spørgsmål og egne situationer belyses.

Er der aktuelle emner, at du ønsker, at vi skal belyse på vores næste "bliv klædt på" efter sommerferien, så send meget gerne dit input til medlemsservice@tekniq.dk

Praktisk om webinaret
Webinaret er for medlemmer af TEKNIQ Arbejdsgiverne - det er gratis at deltage.
Tilmelding skal ske senest den mandag den 17. maj via linket "Tilmeld" øverst på denne side.

Du vil modtage en mail med link til webinaret, hvor nærmere info og vejledning er beskrevet.

Vi gør opmærksom på, at webinaret optages. 

Dato

19. maj 2021
kl. 10:00 - 10:45

Sidste tilmelding:
18. maj 2021

Sidste afmeldingsdato:
18. maj 2021

Mødearrangør

TEKNIQ Arbejdsgiverne

Sted

Virtuelt - Microsoft Teams

Se på kort

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.