Online kursus: Effektiv kommunikation - med fokus på den gode kundedialogFællesnævneren på dette online kursus er kunderne. 

Der sættes fokus på, hvad der fører til den gode kundedialog med kunderne, så vi lettere kommer i mål med enten at få en ordre eller at få afklaret evt. uenigheder med kunden.

Målet er, at du får effektive værktøjer til at forstå kunden endnu bedre og sikre, at kunden også forstår os endnu bedre.

Vi kommunikere hele tiden - til kunder, til samarbejdspartnere, til kollegaer, til chefen, til ansatte osv. osv. netop derfor er effektiv kommunikation og god kundedialog vigtigt og værdifuldt for virksomheden. 
Så grib muligheden og få tilført ny og let viden om effektiv kommunikation, der vil hjælpe dig til at blive bedre til at kommunikere overalt i hverdagen.

Vi arbejder blandt andet med:
Hvad er effektiv kommunikation egentlig for noget?
Hvem har ansvaret for kommunikationen?
Hvad er det som gør, at kunderne evt. ikke opfatter eller forstår vores budskab?
Hvordan kan vi sikre en effektiv kommunikation, der giver bedre dialoger med vores kunder?
Hvad er de 4 steps til effektiv kommunikation?
Hvordan gør vi vores budskaber mere værdifulde for kunderne?
Hvad gør vi, når vi møder modstand fra kunderne?

Praktisk information
Online kurserne er for medlemmer af TEKNIQ Arbejdsgiverne, og det er gratis at deltage. Tilmelding skal ske senest torsdag den 23. september via linket "Tilmeld" øverst på siden. 

Kurserne afholdes online via Microsoft Teams. Du vil få en mail forinden kurset med link og vejledning til, hvordan du tilgår kurset. 

OBS: Vær opmærksom på at der er begrænset antal pladser til rådighed, hvorfor der er et tilmeldingsloft på, at maks. 4 personer fra samme medlemsvirksomhed kan deltage pr. kursus.
Så husk at melde afbud i god tid, hvis du bliver forhindret i at deltage.
No show gebyr kr. 500,- ex. moms. 

Dato

27. september 2021
kl. 08:30 - 12:30

Sidste tilmelding:
23. september 2021

Sidste afmeldingsdato:
23. september 2021

Mødearrangør

TEKNIQ Arbejdsgiverne

Sted

Virtuelt - Microsoft Teams

Se på kort

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.