Om vores online kurser og webinarer

Enhver kompetenceudvikling er uløseligt forbundet med e-læring

Kompetenceudvikling er et centralt omdrejningspunkt for branchens udvikling, og er en vigtig investering i at sikre, at virksomheden også i morgen er i stand til at løfte opgaverne den lille smule bedre, der gør, at konkurrenceevnen holdes intakt.

TEKNIQ Arbejdsgiverne tilbyder derfor et stort udvalg af målrettede praksisorienterede online kurser, webinarer, lederkurser og -uddannelser og forskellige netværk, der alle sigter mod at skabe det størst mulige udbytte for både virksomhed og leder.

Vi tilbyder alt fra online kurser og webinarer omhandlende de juridiske rammer herunder: AB 18, Tilbudsgivning til private forbrugere, Aftalelovens forhold, Overenskomsternes regler, Ferielovens bestemmelser til de aktuelle problematikker, der finder sted i dagens Danmark fra Præsentationsteknikker i den digitale verden, Nye restriktioner og regler ift. pandemien, De aktuelle ordninger i samfundet, Regler for elektriske installationer til Produktivitet forøgelse igennem LEAN, fakturering eller hvordan du omdanner fejl til læring. 

Vi vil rigtig gerne gøre dagligdagen og udfordringerne du oplever i din virksomhed lettere for dig. Derfor er vores online kurser og webinarer gratis for medlemmer, og vores brede udvalg giver dig fleksible muligheder for kompetenceudvikling, så du nemt kan deltage fra, hvor det passer dig. 

Vi håber, at vi også har dét, du søger.

For at gøre det let, kan du både søge efter relevante kurser og uddannelser via vor emneoversigt, men du kan også vælge at gå direkte til de aktuelle hold via datooversigten.

Vi vil også gerne anbefale, at du tilmelder dig vores kursusnyhedsbrev (tilmeld dig her), så du automatisk modtager information om de kommende online kurser, webinarer og uddannelser. 

TEKNIQ Arbejdsgiverne går målrettet efter at skabe nye online kurser og webinarer tilpasset de behov, du oplever i det daglige - både på det faglige og personlige plan. Vi opfordrer derfor at man kontakter os, hvis man sidder inde med spørgsmål eller input til vores online kurser, webinarer eller uddannelser via tekniq@tekniq.dk. 


Senest opdateret 22-06-2021

Nyhedsbrev

Kontakt TEKNIQ

Har du spørgsmål? Kontakt os!

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.