Kurser med et formål

Enhver udvikling er uløseligt forbundet med læring

Kompetenceudvikling er et centralt omdrejningspunkt for branchens udvikling, og er en vigtig investering i at sikre, at virksomheden også i morgen er i stand til at løfte opgaverne den lille smule bedre, der gør, at konkurrenceevnen holdes intakt.

TEKNIQ Arbejdsgiverne tilbyder et stort udvalg af målrettede praksisorienterede lederkurser og -uddannelser, der alle sigter mod at skabe det størst mulige udbytte for både virksomhed og leder. Vi er derfor glade for, at sidste års deltagere gav vore kurser og uddannelser en samlet evaluering på hele 4,5 ud af 5 mulige.

Vi håber, at vi også har dét, du søger.

For at gøre det let, kan du både søge efter relevante kurser og uddannelser via vor emneoversigt, men du kan også vælge at gå direkte til de aktuelle hold via datooversigten.

Det lønner sig at være i god tid. En række af vore kurser og uddannelser bliver nemlig ofte overtegnet. Desuden giver vi 10% rabat på alle kurser og 5% rabat på alle længerevarende uddannelser, hvis du tilmelder dig senest 6 uger før startdatoen.

Vi vil også gerne anbefale, at du tilmelder dig vores kursusnyhedsbrev, så du automatisk modtager information om de kommende kurser og uddannelser. Vi trækker hver måned lod blandt de nye tilmeldte om to biografbilletter.

Du er meget velkommen til at kontakte os med spørgsmål til vores kurser og uddannelser, eller hvis du har spørgsmål til, hvad der passer bedst til dine ønsker og behov.


Senest opdateret 28-06-2019

Nyhedsbrev

Flemming Nielsen

Flemming Nielsen

Chefkonsulent

fni@tekniq.dk

6317 3383

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.