Lær at håndtere rådgivers 3D materiale

Mange entreprenører oplever i dag udfordringer med at håndtere det digitale 3D-materiale, som de modtager fra rådgiver

Forskellige formater og filtyper skaber forvirring, og de færreste 3D-modeller kan anvendes direkte i produktionen. Arkitekten sender 3D-tegningsmateriale i ét format, konstruktionsingeniøren i et andet og installationsingeniøren i et tredje.

Når man som entreprenør kan håndtere det 3D-materiale, man modtager fra rådgiver, har man mulighed for at minimere sin risiko betydeligt. Samtidigt kan man optimere og automatisere en lang række arbejdsprocesser. Både på kontoret og på byggepladsen.

På kurset får du introduceret en række gratis eller billige værktøjer, som du kan anvende til håndtering af det 3D-materiale, du modtager fra rådgiver. Vi hjælper dig til at få overblikket over de mange muligheder, dog uden du skal forvente at blive ekspert på en enkelt dag.

Du får samtidig introduceret nogle værktøjer, der kan hjælpe dig med at "spotte" de fejl, der foreligger - både i mængdeopgørelser og i tegningsmateriale.

Alt i alt får du et godt overblik over de muligheder - og den værdi - som 3D kan give dig. Både på kontoret og på byggepladsen.

Hvem bør deltage?

Kurset er for dig, der modtager digitalt 3D-materiale fra rådgiver. Du kan sidde på kontor og håndtere tilbud, og/eller du kan være byggeleder i produktionen. Du er vant til at bruge computer, men har ingen eller begrænset erfaring med 3D.

Kursusindhold

  • Introduktion til 3D og BIM/VDC
  • Gennemgang og øvelser i Solibri Model Viewer, Tekla BIMSight og Revit
  • Introduktion til værktøj til at se 3D modeller på tablets og smartphones
  • Hvad kan man ellers med 3D modeller

Form

Teoretisk undervisning med mange hands-on øvelser.

Kalender

Der er pt. ingen arrangementer i kalenderen.

Kontakt TEKNIQ

Har du spørgsmål? Kontakt os!

cer@tekniq.dk

4343 6000

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.