Effektiv mængdeberegning med BIM

På dette kursus lærer du de grundlæggende metoder til mængdeberegning med afsæt i 3D.

Du lærer at gennemskue de risici og faldgruber, der giver anledning til forkerte mængder, så du står med de bedste kort på hånden i forbindelse med mængdeudbud. Du lærer at lave uafhængige mængdeudtræk med udgangspunkt i 3D-materiale fra gængse formater såsom Revit, SketchUp, ArchiCad, IFC, Tekla m.fl.

På kurset arbejder du med at skabe visuel sammenhæng mellem mængdeopgørelsen, kalkulationen og 3D-materialet, så du får et betydeligt bedre overblik, og du lærer, hvordan du ved projektændringer kan opdatere dine mængdeopgørelser og din kalkulation stort set automatisk.

Hvem bør deltage?

Kurset er for dig, der arbejder med mængder i tilbudsfasen. Det er en forudsætning, ar du har gennemført kurset "Lær at håndtere rådgivers 3D-materiale", eller du har erfaring med BIM-værktøjer og har flair for at arbejde med ny teknologi/nye digitale værktøjer. Du har lyst til at lære mere avancerede værktøjer og bruge mængder fra 3D-modeller mere aktivt i dit arbejde.

Kursusindhold

  • Gennemgang af IKT-bekendtgørelserne, klassifikationssystemer, informationsniveauer og måleregler
  • Hvordan man laver digitalt mængdeudtræk fra 3D modeller
  • Mængdeudtræk vha. Revit og Vico Office
  • Kvalitetssikring af digitale mængdeudtræk

Form

Praktiske hands-on øvelser kombineret med lidt teori

Kalender

02-11-2020
Effektiv mængdeberegning med BIM - 2-dages kursus u/overnatning
Kontakt TEKNIQ

Har du spørgsmål? Kontakt os!

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.