Kursus i montage af ventilationsanlæg - Hvidovre - arrangeret af FAV og VELTEK

Kravene til nye ventilationsanlæg stiger, og selv små fejl i montagen kan betyde, at anlæggene ikke består de afsluttende tests. Det medfører en masse besvær samt udgifter, og derfor er FAV og VELTEK gået sammen om dette tre-dages-kursus i montage af ventilationsanlæg.

Hvem
Målgruppen for kurset er faglærte montører uden ventilationsteknisk baggrund og ufaglærte montører med en vis erfaring i branchen.

Hvad
Formålet er at øge kendskabet til de regler og krav forskellige anlæg skal leve op til, samt de montagefejl, der skaber problemer i forhold til at få godkendt et anlæg og sætte det i drift.

Hvor og hvornår
Der afholdes tre kurser i efteråret:

Pris og tilmelding
Kurset koster 1500 kr. (ekskl. moms) for ansatte hos medlemmer af FAV eller VELTEK og 2500 kr. (ekskl. moms) for andre. Kursusafgiften opkræves efter kurset.

Kursusafgiften dækker undervisning, lokaler, frokost, drikkevarer, undervisningsmateriale, afsluttende prøve og kursusbevis.

Tilmelding sker via e-mail til dnl@tekniq.dk senest en uge før kursusstart. Ved tilmelding bedes kursistens navn, telefonnummer og e-mail-adresse oplyses.

Ved udeblivelse eller afbud efter sidste tilmeldingsfrist opkræves fuldt kursusgebyr.

Der er 10 pladser på kurset, som fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Andre praktiske oplysninger
Kurset vil indeholde aktiviteter i værkstedet hos VENTI og mere klassisk undervisning i kursuslokaler, så arbejdsbeklædning og sikkerhedssko anbefales den første dag.

Den første dag skal kursisterne desuden medbringe værktøj til montagearbejde, f.eks. hammer, pladesaks og boremaskine. Kursister vil modtage en mere udførlig liste en uge før kurset.

Dato

Start:
28. oktober 2019
kl. 08:00

Slut:
30. oktober 2019
kl. 15:30

Sidste tilmelding:
21. oktober 2019

Sidste afmeldingsdato:
21. oktober 2019

Mødearrangør

FAV og VELTEK

Sted

VENTI & Systemair
Avedøreholmen 88
2650 Hvidovre

Se på kort

Materiale til Download

Hent program

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.