Møde for forenings-bestyrelser, Middelfart


TEKNIQ Arbejdsgiverne inviterer til fyraftensmøde for lokalforeningsbestyrelser, som vi håber at du har lyst til og mulighed for at deltage i.

Formålet med mødet er at samle bestyrelsesmedlemmer fra flere lokalforeninger for at netværke, udbygge samarbejdsrelationer, og udveksle erfaringer og gode idéer til, hvordan det lokale foreningsarbejde og samarbejdet mellem lokalforeningerne kan udvikles og styrkes.

På møde får du inspiration både fra TEKNIQ Arbejdsgiverne og en ekstern ekspert til, hvordan det lokale foreningsarbejde - med afsæt i medlemmernes ønsker og behov - kan gøres endnu mere relevant og værdiskabende. Du får også tips & tricks til, hvordan man øger aktivitetsniveauet, så flere medlemmer har lyst til at deltage i lokale møder og arrangementer.

Sammen med kolleger fra andre lokalforeningsbestyrelser er du med til at diskutere samt dele erfaringer og "best practice" fra din lokalforening, som andre kan blive inspireret, eller lære af.

Mødet afsluttes med middag, hvor der er mulighed for at tale videre og "netværke" med kollegerne.

Du tilmelder dig fyraftensmødet på tilmeldingslinket her på siden.

Det er gratis at deltage. vi håber, at du har tid og lyst til at være med, og bidrage med dine erfaringer og dit engagement.

Dato

21. januar 2020
kl. 16:00 - 19:30

Sidste tilmelding:
20. januar 2020

Sidste afmeldingsdato:
20. januar 2020

Mødearrangør

TEKNIQ Arbejdsgiverne

Sted

HUSET, Middelfart
Hindsgavl Alle 2
5500 Middelfart

Se på kort

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.