Webinar om støj fra varmepumperDer er et stort fokus på støj fra varmepumper, og med et kraftigt stigende salg af varmepumper øges dette fokus. Derfor inviterer VE-installatør til webinar om den gode installation af varmepumper med henblik på at minimere problemer med støj. 

Brian Nielsen fra Varmepumpeforum vil gennemgå de typiske problemer med støj fra varmepumper, ligesom spørgsmål om støjafskærmning og valg af den konkrete varmepumpe bliver belyst. Endelig vil Energistyrelsens støjberegner, der kan benyttes til at finde den optimale placering af en varmepumpe, blive gennemgået.

Hvem bør deltage
Målgruppen er særligt installatører og montører af varmepumper, der gerne vil kunne sikre en optimal placering af varmepumper med henblik på at forebygge støj. Herudover er andre interesserede, bl.a. kommuner og andre myndigheder inviteret.

Praktisk
Webinaret er åbent for alle, og deltagelse er gratis.  

Mødet afholdes online via Microsoft Teams. Link til mødet vil blive fremsendt dagen før afholdelse.

Hvis du har spørgsmål
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Troels Hartung på e-mail trh@tekniq.dk.

Dato

21. april 2021
kl. 09:00 - 10:30

Sidste tilmelding:
21. april 2021

Sidste afmeldingsdato:
21. april 2021

Mødearrangør

VE-installatøren

Sted

Virtuelt - Microsoft Teams

Se på kort

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.