Årsdag 2021 - i to deleTEKNIQ Arbejdsgivernes årsdag 2021 bliver i år afholdt i to dele - en virtuel og en fysisk.
Første del: Virtuel opvarmning

På TEKNIQ Arbejdsgivernes virtuelle årsdag torsdag den 6. maj kl. 15.30 - 16.30 møder du formand, Henrik Fugmann, som orienterer om forårets valg til TEKNIQ Arbejdsgivernes bestyrelse og Kontroludvalg. Du bliver opdateret på udviklingen i dansk økonomi og beskæftigelse ved adm. direktør Troels Blicher Danielsen.
Sidst - men ikke mindst - møder du Venstres formand, Jakob Ellemann Jensen, der giver sit syn på, hvordan vi lægger Corona-pandemien bag os, og igen får gang i dansk erhvervsliv og økonomi.

Der vil naturligvis være mulighed for at kommentere og stille spørgsmål til indlægsholderne undervejs via chat-funktionen.

Tilmeld dig den virtuelle årsdag via "tilmeld-knappen" i højre side og få tilsendt linket til arrangementet i ugen op til.

Tilføj arrangementet til din kalender


Anden del: Fysisk årsdag

Sæt også allerede nu kryds i kalenderen torsdag den 2. september kl. 12.00 - 18.00, hvor anden del af årsdagen finder sted på klassisk vis med en fysisk årsdag i Marketenderiet i København.

Hovedtemaet for den fysiske årsdag er virksomhedernes grønne og digitale omstilling.

Du får konkret inspiration fra virksomheder, der har styrket forretningen gennem grønne værdikæder og digitalisering. Og hvordan virksomhedernes "grønne fodaftryk" måles og dokumenteres. Du bliver også opdateret med de nyeste indsigter om markedet og kunderne og hører bl.a. om, hvordan kundernes præferencer i disse år ændrer sig markant til fordel for virksomheder, der tænker og handler grønt. 

Dato

06. maj 2021
kl. 15:30 - 16:30

Sidste tilmelding:
06. maj 2021

Sidste afmeldingsdato:
06. maj 2021

Mødearrangør

TEKNIQ Arbejdsgiverne

Sted

Virtuelt på din skærm

Se på kort

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.