Dygtig økonomisk studerende til analyser i en politisk kontekst

Brænder du for at lave økonomiske analyser, og trives du i et dynamisk miljø, hvor du kan tage ansvar og vise initiativ? TEKNIQ Arbejdsgiverne har brug for en engageret og skarp studerende med flair for at arbejde med statistik, analyser og politik til gavn for vores medlemmer.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende studiejob i et uformelt og afslappet arbejdsmiljø, hvor arbejdsopgaverne vil bestå af databehandling, analysearbejde og formidling af analyser. Du kommer til at arbejde selvstændigt på både større og mindre projekter, hvor du vil få faglig sparring. Du kommer helt ind i centrum af den faglige og politiske proces og får mulighed for at bringe din faglighed i spil. Samtidig vil du skulle bidrage til TEKNIQ Arbejdsgivernes generelle oprustning på data, hvor vi stræber efter at løfte og systematisere vores data- og analysearbejde.

Der er ikke to dage, der er ens

Vores nuværende økonomiske studentermedhjælper, Julie, fortæller, at der er ikke to dage, der er ens. 

”Nogle dage sidder du på tal hele dagen, andre dage sparrer man meget af tiden med kolleger. Det hele hænger sammen og der er et tæt samspil med den økonomiske konsulent da tallene skal bruges til analyser. Der er en klar rød tråd i arbejdet.”

Om arbejdsmiljøet fortæller Julie, og mulighederne for udvikling, siger Julie; 

”Der er et uformelt miljø, hvor der er ingen dumme spørgsmål og et rum for læring. Der er højt til loftet. Måske har man ikke prøvet at kode eller arbejde i Power BI før, men selvom at jeg ikke er den bedste til det, så får jeg muligheden for det alligevel. Det er spændende at kigge på noget, som man ikke har prøvet før”

Vi forestiller os, at du:

  • Har stærke analytiske evner og er detaljeorienteret.
  • Har et godt kendskab til Excel og har erfaring med programmering i SAS eller lignende samt at du har mod på at arbejde med omfangsrige datasæt såsom registre fra Danmarks Statistik, Undervisningsministeriet og DA’s lønregistre.
  • Har gode kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt.
  • Har godt humør, lyst til at lære og gode samarbejdsevner.
  • Tager ansvar og er ikke bange for at kaste dig ud i nye udfordringer
Vi ser gerne at du er på kandidaten eller tæt på at afslutte din bachelor på en relevant uddannelse, f.eks. stud.polit., stud.oecon., stud.scient.oecon. Hvis du har erfaring med Business Intelligence og datavisualisering vil det være en fordel, men ikke et krav.

Om os:

TEKNIQ Arbejdsgiverne er landets tredje største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation og repræsenterer 4.100 virksomheder inden for el, vvs og metal, og er en del af Dansk Arbejdsgiverforening. Hos os bliver du en del af en organisation i forandring, hvor grøn omstilling og en digital transformation er nøgleordene.

Løn- og vilkår: 

Din ugentlige arbejdstid vil i gennemsnit være 15 timer med mulighed for fleksibilitet i begge retninger fx ved eksamensperioder. Du vil få en løn, der afspejler dine kvalifikationer. Der er mulighed for at have fast arbejdssted enten i Glostrup eller Odense. Kontakt cheføkonom Maria Schougaard Berntsen på msb@tekniq.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Send os din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk til job@tekniq.dk senest d. 20. august. Vi forventer at afholde samtaler slutningen af august.Senest opdateret 08-07-2021

Værd at vide

Ansøgningsfrist: 20. august

Spørgsmål vedr. stillingen: Kontakt cheføkonom Maria Schougaard Berntsen på mail: msb@tekniq.dk

Ansøgning sendes til job@tekniq.dk

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.