Dygtig student til arbejds- og ansættelsesret

Vil du være med til at rådgive vores medlemsvirksomheder på det personalejuridiske og overenskomstmæssige område? Hvis du trives i et dynamisk miljø, hvor du kan tage ansvar og vise initiativ, så skal du læse videre.

TEKNIQ Arbejdsgiverne har brug for to engagerede studenter, der interesserer sig for arbejds- og ansættelsesret, og som kan lide både at dyrke juridiske problemstillinger, når kollegerne skal bistås, samt rådgive virksomhederne direkte i frontlinjen. 

I TEKNIQ Arbejdsgivernes Afdeling for Overenskomster og Jura beskæftiger vi os med alle dele af arbejdsmarkeds- og ansættelsesforhold samt entrepriseret, konkurrenceret samt bygge- og udbudsret. Vi rådgiver medlemsvirksomhederne i alle ansættelsesretlige og overenskomstmæssige problemstillinger. Vi bistår også virksomhederne med rådgivning i, hvordan de bedst kan optimere deres drift og øge produktiviteten, og vi fører virksomhedernes sager ved domstolene og i det fagretlige system.  

Vi tilbyder et spændende og udfordrende studiejob i et uformelt og afslappet arbejdsmiljø, hvor arbejdsopgaverne vil bestå i juridisk informationssøgning til brug for konsulenternes og advokaternes opgavevaretagelse. Du vil endvidere efter grundig oplæring yde medlemsvirksomhederne direkte telefonisk, personalejuridisk og overenskomstmæssig rådgivning, vedligeholde vores juridiske vidensdatabase samt varetage andre administrative opgaver. Du kommer til at arbejde selvstændigt, men altid med adgang til sparring og bistand fra kontorets medarbejdere.   

Vi forestiller os, at du: 

  • som minimum har bestået 2. årsprøve på en relevant uddannelse, fx stud.jur., stud. merc. jur.
  • er udadvendt og detaljeorienteret
  • tager ansvar og går til nye opgaver med gå-på-mod
  • har gode kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt
  • har godt humør, lyst til at lære og gode samarbejdsevner.

Om os:

TEKNIQ Arbejdsgiverne er landets tredje største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation og repræsenterer 4.100 virksomheder inden for el, vvs og metal og er en del af Dansk Arbejdsgiverforening. Afdelingen for Overenskomster og Jura består pt. af 18 konsulenter og advokater, og afdelingen arbejder tæt sammen med organisationens øvrige afdelinger.  

Mere om jobbet:

Din ugentlige arbejdstid vil i gennemsnit være 15 timer med mulighed for fleksibilitet i begge retninger, fx ved eksamensperioder. Du vil få en løn, der afspejler dine kvalifikationer. Arbejdsstedet er Glostrup. Spørgsmål om stillingen er meget velkomne. Kontakt overenskomstchef Anders Fugmann, 6043 5769 / afu@tekniq.dk for at høre mere.  

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk til afu@tekniq.dk senest den fredag den 6. november 2020 kl. 12. Vi forventer at afholde samtaler i løbet af november 2020.


Senest opdateret 14-10-2020

Værd at vide

Ansøgningsfrist: 6. november 2020, kl. 12

Spørgsmål vedr. stillingen: Kontakt Anders Fugmann

Ansøgning sendes til afu@tekniq.dk

Anders Fugmann

Overenskomstchef

afu@tekniq.dk

6043 5769TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.