Dygtig samfundsvidenskabelig studerende til statistik og analyse for Uddannelser

Brænder du for at udarbejde statistik og analyser, og trives du i et dynamisk miljø, hvor du kan tage ansvar og vise initiativ? TEKNIQ Arbejdsgiverne har brug for en engageret og skarp student med flair for at arbejde med statistikberedskab og analyser til gavn for vores medlemsvirksomheder.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende studiejob i et uformelt og afslappet arbejdsmiljø, hvor arbejdsopgaverne vil bestå af databehandling og analysearbejde. Du kommer helt ind i centrum af den faglige og politiske proces og får mulighed for at bringe din faglighed i spil. Samtidig vil du skulle bidrage til TEKNIQ Arbejdsgivernes enhed for Uddannelser hvor vi er ansvarlige for interessevaretagelsen inden for det uddannelsespolitiske område der rummer både erhvervsuddannelser og videregående uddannelser.

Du kommer til at…

 • Beskæftige dig med økonomiske nøgletal på uddannelsesområdet.
 • Overvåge og analysere samt udvikle og vedligeholde udviklingen på området og relevant data.
 • Udarbejde præsentationer til både internt og eksternt brug.
 • Medvirke til at designe, gennemføre og afrapportere arbejdskraftundersøgelser.
 • Behandle datasæt samt formidle og fortolke nøgletal for at finde den gode historie i tallene.
Du får stor indflydelse på løsningen af dine opgaver og samtidig en god mulighed for at øge dit kendskab til uddannelsespolitikken i en branche i rivende udvikling.

Du får muligheden for: 

 • at medvirke til at sikre vores medlemsvirksomheders behov for kvalificeret arbejdskraft nu og i fremtiden. 
 • at medvirke til at skabe statistisk og analytisk grundlag for nye uddannelsesinitiativer.
 • at understøtte organisationens strategiske arbejde i form af aktuelle analyser og et velunderbygget statistisk beredskab.
Det er derfor vigtigt, at du har interesse for uddannelse og uddannelsesstatistik, at du er nysgerrig overfor de muligheder, der er på området, men naturligvis også at du kan forholde dig kritisk til de resultater, du når frem til.

Vi forestiller os, at du…

 • Kan arbejde med omfangsrige datasæt såsom registre fra Danmarks Statistik, Børne- og Undervisningsministeriet samt Uddannelses- og Forskningsministeriet.
 • Har udvidet kendskab til Excel.
 • Har erfaring med PowerPoint.
 • Er på kandidaten eller tæt på at afslutte din bachelor på en relevant uddannelse, fx stud.polit., stud.oecon., stud.scient.oecon., stud.scient.pol.
Derudover er du glad for tal, og har et solidt fagligt niveau. Du har stærke analytiske evner. Du er detaljeorienteret. Du har gode formidlingsevner og kan formulere dig skriftligt kort og præcist. Du tager ansvar, og har mod på at kaste dig ud i nye udfordringer, og har vigtigst af alt, lysten til at lære nyt.

Om os:

TEKNIQ Arbejdsgiverne er landets tredje største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation og repræsenterer 4.100 virksomheder inden for el, vvs og metal, og er en del af Dansk Arbejdsgiverforening. Hos os bliver du en del af en organisation i forandring, hvor grøn omstilling og en digital transformation er nøgleordene.
Uddannelser er TEKNIQ Arbejdsgivernes uddannelses- og rekrutteringsenhed, der har ansvaret for at sikre et solidt fundament for den uddannelsespolitiske interessevaretagelse. Enheden består af 7 fuldtidsansatte, og 1 student i tæt samarbejde med resten af organisationen.

Mere om jobbet:

Din ugentlige arbejdstid vil i gennemsnit være 15 timer med mulighed for fleksibilitet i begge retninger fx ved eksamensperioder. Du vil få en løn, der afspejler dine kvalifikationer. Dit arbejdssted er i Glostrup. Kontakt underdirektør, Tina Voldby på telefon 2012 8283, eller på mail tvo@tekniq.dk ved spørgsmål til stillingen.

Lyder dette interessant for dig?

Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer elektronisk til job@tekniq.dk onsdag den 11. august 2021 kl. 12.00. Vi forventer at afholde samtaler hurtigst muligt efter ansøgningsfristens udløb.Senest opdateret 08-07-2021

Værd at vide

Ansøgningsfrist: 11. august

Spørgsmål vedr. stillingen: Kontakt underdirektør Tina Voldby på telefon: 20 12 82 83, eller på mail: tvo@tekniq.dk

Ansøgning sendes til job@tekniq.dk

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.