carsten essler helmer

Carsten Essler Helmer

Branchekonsulent

6317 3360

ceh@tekniq.dk

VE-installatøren

NY VE-installatør logo

VE-installatøren er for TEKNIQ Arbejdsgiverne-medlemmer, der er - eller ønsker at komme - på Energistyrelsens liste over VE-installatører.

VE-installatørens medlemmer samler de TEKNIQ Arbejdsgiverne-medlemmer, som er - eller ønsker at blive - godkendt til at blive optaget på Energistyrelsens liste over VE-installatører. Den første og vigtigste opgave for VE-installatøren er at sikre, at alle TEKNIQ Arbejdsgiverne-medlemmer, som ønsker det, hurtigst og billigst muligt bliver godkendte VE-installatører.

VE-installatøren markedsfører de TEKNIQ Arbejdsgiverne-medlemmer, som er optaget på Energistyrelsens liste over godkendte VE-installatører.

VE-installatøren markedsfører VE-installatørerne gennem hjemmesiden VE-installatøren.dk og ved at udarbejde salgsmateriale målrettet slutbrugeren for hver af de fire teknologier: Varmepumpe, solvarme, biovarme og solceller.

VE-installatøren afholder teknologispecifikke kurser efter medlemmernes ønsker og behov.

VE-installatøren deltager i arbejdet med at fremme opmærksomheden på vedvarende energi hos myndigheder, producenter og medier. VE-installatøren skal være den vigtigste informationskilde i energispørgsmål for kunden.  


Senest opdateret 23-05-2019

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.