Kursus i montage af ventilationsanlæg, HørningKravene til nye ventilationsanlæg stiger, og selv små fejl i montagen kan betyde, at anlæggene ikke består de afsluttende tests. Det medfører en masse besvær samt udgifter, og derfor er FAV og VELTEK gået sammen om dette tre-dages-kursus i montage af ventilationsanlæg.

Hvem
Målgruppen for kurset er faglærte montører uden ventilationsteknisk baggrund og ufaglærte montører med en vis erfaring i branchen.

Hvad
Formålet er at øge kendskabet til de regler og krav forskellige anlæg skal leve op til, samt de montagefejl, der skaber problemer i forhold til at få godkendt et anlæg og sætte det i drift.

Hvor og hvornår
Der afholdes tre kurser i efteråret:

Pris og tilmelding
Kurset koster 1500 kr. (ekskl. moms) for ansatte hos medlemmer af FAV eller VELTEK og 2500 kr. (ekskl. moms) for andre. Kursusafgiften opkræves efter kurset.

Kursusafgiften dækker undervisning, lokaler, frokost, drikkevarer, undervisningsmateriale, afsluttende prøve og kursusbevis.

Tilmelding sker via e-mail til dnl@tekniq.dk senest en uge før kursusstart. Ved tilmelding bedes kursistens navn, telefonnummer og e-mail-adresse oplyses.

Ved udeblivelse eller afbud efter sidste tilmeldingsfrist opkræves fuldt kursusgebyr.

Der er 10 pladser på kurset, som fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Andre praktiske oplysninger
Kurset vil indeholde aktiviteter i værkstedet hos VENTI og mere klassisk undervisning i kursuslokaler, så arbejdsbeklædning og sikkerhedssko anbefales den første dag.

Den første dag skal kursisterne desuden medbringe værktøj til montagearbejde, f.eks. hammer, pladesaks og boremaskine. Kursister vil modtage en mere udførlig liste en uge før kurset.

Dato

Start:
02. september 2019
kl. 08:00

Slut:
04. september 2019
kl. 15:30

Sidste tilmelding:
26. august 2019

Sidste afmeldingsdato:
26. august 2019

Mødearrangør

FAV og VELTEK

Sted

Venti
Banevænget 3
8362 Hørning

Se på kort

Materiale til Download

Hent program

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.