Temamøder om KLS og ISO 9001, OdenseTilpasning og godkendelse af bestående KLS system KLS EL VVS VE og ISO 9001 EL VVS VE KØL

Ønsker din virksomhed at blive godkendt som VE-installatør, skal virksomheden ud over at have en medarbejder, der har bestået en VE-godkendelseseksamen, have tilpasset det eksisterende kvalitetsledelsessystem.

Derfor afholder TEKNIQ Arbejdsgiverne i løbet af maj måned en række temamøder for tilpasning af virksomhedens KLS system til et KLS VE system eller et ISO 9001 Køl system.

Kurserne er bygget op, så du i løbet af temamødet får udarbejdet det nye kvalitetsledelsessystem og får det leveret til TEKNIQ Kvalitet/Q-Kontrol således, at virksomheden indenfor kort tid kan være godkendt.

Revideret KLS system
I forbindelse med udviklingen af de nye kurser er der blevet udarbejdet et nyt KLS system, som gør det enklere at samle en el- og en VVS-virksomhed og senere gå fra et KLS system til et ISO 9001 system. Det rene KLS system er specielt rettet mod installatører, der ønsker at arbejde med varmepumper, solceller og/eller biovarme.

Nyt ISO 9001 EL KLS VE KØL system
I forbindelse med at mange installatører, der arbejder med varmepumper, vælger at uddanne medarbejdere til eller ansætte kølemontører, kan der ved arbejde med kølesystemer/varmepumper med større fyldning end 2,5 kg kølemiddel opstå behov for at implementere et ISO 9001 EL VVS VE KØL. Derfor udbyder vi nu også denne type systemer.

Der udbydes to temamøder om udarbejdelse af VE KLS system
Pris og tilmelding
Det er gratis for medlemmer af TEKNIQ Arbejdsgivernes sektion VE-installatøren at deltage i temamøderne. For øvrige er prisen 1.000 kr. ekskl. moms.

Medlemmer kan tilmelde sig her på siden. Øvrige kan tilmelde sig via e-mail til lbr@tekniq.dk.

Hvis du har spørgsmål
Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Carsten Essler Helmer på e-mail ceh@arbejdsgiverne.dk.
Dato

17. juni 2019
kl. 10:00 - 16:00

Sidste tilmelding:
10. juni 2019

Sidste afmeldingsdato:
10. juni 2019

Mødearrangør

VE installatøren

Sted

TEKNIQ Arbejdsgiverne
Magnoliavej 2-4
5250 Odense SV

Se på kort

Materiale til Download

Hent program

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.