Kursus: Bliv VE-godkendt af EnergistyrelsenSalget af varmepumper vokser kraftigt i disse år. Samtidig er der et stort fokus på kvalitet i installationerne. VE-godkendelsesordningen, der er det statslige blå stempel til virksomheder, der arbejder med varmepumper, har derfor aldrig været vigtigere.

I samarbejde med Teknologisk Institut og Københavns Erhvervsakademi gennemføres til september et forløb, så man kan blive optaget i VE-godkendelsesordningen. Det betyder bl.a., at Energistyrelsen markedsfører virksomheden på SparEnergi.dk, og virksomheden kan markedsføre sig som VE-godkendt og bruge Energistyrelsens officielle logo på biler, i brochurer og hjemmeside mv.

Forløbet er bygget op omkring tre dele:
  1. Kursus over 4 dage hos Teknologisk Institut i Taastrup den 2/9, 6/9, 10/9 og 13/9
  2. Mundtlig prøve, som gennemføres 17/9. Prøven kan evt. gennemføres via internettet
  3. Tilpasning af jeres KLS eller ISO 9001 som TEKNIQ Arbejdsgiverne hjælper med efter bestået prøve
Umiddelbart efter gennemført forløb kan din virksomhed optages på Energistyrelsens liste over VE-godkendte virksomheder. TEKNIQ Arbejdsgiverne hjælper jer igennem hele forløbet, så I ikke skal bruge unødvendig tid på papirarbejde.

For at blive optaget på en akademiuddannelse skal du leve op til følgende krav:
  • Du skal have en erhvervsuddannelse, grunduddannelse for voksne, gymnasial uddannelse eller en anden relevant uddannelse på mindst samme niveau
  • Du skal have minimum 2 års relevant erhvervserfaring
Tilmelding
Tilmelding skal ske 2 steder. Dels øverst på denne side, således vi kan forberede din optagelse i VE-godkendelsesordningen, og dels hos Københavns Erhvervsakademi for selve kurset via dette link

Få tilskud
Kurset koster 6.500 kr. uden tilskud. Der er to måder at få tilskud på:
  1. For deltagere, der ikke er installatører, er det muligt at få tilskud til deltagelse i kurset og tabt arbejdsfortjeneste. Tilskud kan ansøges automatisk i forbindelse med tilmelding til kurset hos Københavns Erhvervsakademi.
  2. For installatører er det muligt at få tilbagebetalt kursusgebyret. Det er en forudsætning for tilbagebetalingen, at man er medlem af VE-installatør, og at man efter kurset bliver optaget på Energistyrelsens liste over VE-godkendte virksomheder. Skriv til Troels Hartung trh@tekniq.dk for at aftale nærmere om dette. Det er muligt at melde sig ind i VE-Installatør i forbindelse med kurset.
Hvis du har spørgsmål
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Troels Hartung, trh@tekniq.dk. Københavns Erhvervsakademi tager sig af det praktiske og kan kontaktes på telefon 4646 0500..

Dato

Start:
02. september 2019
kl. 09:00

Slut:
13. september 2019
kl. 16:00

Sidste tilmelding:
26. august 2019

Sidste afmeldingsdato:
26. august 2019

Mødearrangør

VE installatøren, Københavns Erhvervsakademi, Teknologisk Institut

Sted

Teknologisk Institut
Gregersensvej 1
Høje Taastrup
2630 Taastrup

Se på kort

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.