Tina Voldby

Tina Voldby

Underdirektør

tvo@tekniq.dk

7742 4238

2012 8283

TEKNIQ-rådene

TEKNIQ-rådene 2018

TEKNIQ har nedsat fem TEKNIQ-råd - ét i hver region.

Formål

TEKNIQ-rådene har til opgave, på vegne af TEKNIQs bestyrelse, at bidrage til at styrke installationsbranchens synlighed samt politisk interessevaretagelse regionalt/lokalt.

Opgaver

  • Opinionsdanner i lokale og regionale medier i forhold til lokale spørgsmål, fx infrastrukturproblemer, affaldsbortskaffelsesgebyrer, kommunens håndtering af udbud og licitationer og dårlig kvalitet på erhvervsskolen.
  • Koordination og samarbejde med øvrige erhvervsorganisationer, hvor dette vil være hensigtsmæssigt for at styrke Installatørernes interesser.
  • Skabe synlighed og evt. gennemføre aktiviteter, der styrker branchens image og fremmer branchens muligheder for at rekruttere kvalificeret arbejdskraft, herunder lærlinge.
  • Deltage som aktive medspillere og ambassadører, samt tage opgaver på sig, der ligger i forlængelse af bestyrelsens handlingsplaner, fx på det energipolitiske område.
Samarbejdet i TEKNIQ-rådene kan konkret tage udgangspunkt i interessevaretagelse, erfaringsudveksling og diskussioner – inden for det erhvervspolitiske, arbejdsmarkedspolitiske og uddannelsespolitiske område, forhold af betydning for virksomhedernes konkurrence, udvikling og drift samt spørgsmål som kommunens udliciteringspolitik, indkøbspolitik, vedligeholdelse af kommunale bygninger (udbud og serviceaftaler) samt energispareområdet m.v.


Senest opdateret 15-02-2019

Seminar 2019 TEKNIQ-Råd og Kredsformænd

Seminar for TEKNIQ-Råd og Kredsformænd 2019

de 5 TEKNIQ-råd

Hovedstaden

  Ikon pil
Midtjylland   Ikon pil

Nordjylland   Ikon pil

Sjælland   Ikon pil

Syddanmark   Ikon pil

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.