Janus Sejersen Laursen

Webredaktør og kommunikationskonsulent

7741 1583
jsl@tekniq.dk


Webredaktoer-Tine-Lund

Tine Lund

Webredaktør

Velkommen til vores nye opdaterede site

For at gøre det nemmere for dig som bruger, har vi forsøgt at samle indhold fra både tekniq.dk og arbejdsgiverne.dk her på siden.

Vi har forsøgt at bevare det meste af den struktur, man kender fra tekniq.dk med hurtig menuadgang til både BLANKETTER og VIDENCENTER.

Som noget nyt har vi forsøgt at dele indholdet ind i branche-kategorierne:

Vi håber på den måde, at det bliver mere overskueligt for vores medlemmer at finde rundt, hvad enten de har været vant til at begive sig rund på tekniq.dk eller arbejdsgiverne.dk.

Mangler du noget?

Kan du ikke finde det, du leder efter, kan du prøve at bruge søgefunktionen på hjemmesiden vha. forstørrelsesglas-ikonet ude i højre side.

Hvis du oplever fejl eller mangler, eller hvis du har forbedringsforslag, hører vi meget gerne fra dig. Kontakt en af vores to webredaktører, Janus Sejersen Laursen på tlf. 2845 3092 / mail: jsl@tekniq.dk eller Tine Lund på tlf. 3050 7748 / mail: tlu@arbejdsgiverne.dk.

Næste step

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at skabe en helt ny fælles hjemmeside, som vi håber på, kan være driftsklar i starten af 2020. Herunder bl.a. en mere dynamisk platform for lokal- og kredsforeninger for støtte og vidensdeling blandt bestyrelserne.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.