TEKNIQ Arbejdsgivernes fagblade

TEKNIQ Arbejdsgiverne udgiver fagbladene Electra, Dansk VVS og Industri & Teknik.

TEKNIQ Arbejdsgivernes bestyrelse har besluttet, at organisationens tre fagblade Electra, Dansk VVS og Industri & Teknik, som hver udkommer seks gange om året, bliver lagt sammen til én samlet udgivelse, der skal udkomme fire gange om året.  

Ændringen er et led i TEKNIQ Arbejdsgivernes vedtagne strategi om at gøre medlemskommunikationen mere digital frem mod 2025. Således skal de resurser, som sammenlægningen frigiver, bruges på at udnytte de digitale muligheder optimalt og skabe en mere segmenteret medlemskommunikation. Målet er, at hver medlemsvirksomhed – i nyhedsbreve og på tekniq.dk – bliver mødt af indhold, som er målrettet præcis deres interesser og fagområder.  

Det kommende magasin bliver bygget op med en indledende fællessektion efterfulgt af tre særskilte sektioner for henholdsvis el, vvs og industri. I fagsektionerne vil der blive gået i dybden med eksempelvis tekniske og juridiske udfordringer, og der vil blive sat perspektiv på nogle af de tendenser, der præger brancherne. Dermed får læserne mulighed for både at orientere sig bredt og fordybe sig i et specifikt fagområde. 

Det nye magasin udkommer første gang 27. september.  

Den sidste selvstændige udgave af Industri & Teknik og Dansk VVS er udkommet. Sidste nummer af Electra udkommer 27. maj.

Lasse Andersen

Lasse Andersen

Redaktør
Electra og Dansk VVS

lan@tekniq.dk

7742 4223

jan v. Kristensen

Jan V. Kristensen

Redaktør
Industri & Teknik

jak@tekniq.dk

7741 1502


Louise Andersen

Louise Andersen

Annoncekonsulent

annonce@
tekniq.dk

3190 1155

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.