Nyheder

Læs de seneste nyheder om og fra installationsbranchen.

Du kan også abonnere på TEKNIQ Arbejdsgivernes nyhedsbrev - så får du nyhederne leveret direkte til din indbakke cirka en gang om ugen.

Leder du efter nyheder, der er mere end to måneder gamle, så kig i vores arkiv.

Husk at du også kan læse TEKNIQ Arbejdsgivernes medlemsorientering.

 • 10 okt 2019

  Video: Nye skatteregler lægger pres på familieejede virksomheder

  Hos Jens Christophersen A/S i Kastrup gik man for fire år siden i gang med et generationsskifte. Men man frygter, at både de nuværende og kommende beskatningsregler kan slå virksomheden tilbage til start, når den næste generation overtager forretningen. I starten af oktober fik man besøg af tidligere uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers (V). Se her, hvordan det gik.
 • 26 sep 2019

  Blikkenslagerlærlinge skal kæmpe om plads ved Øresundsmesterskaberne

  Sjællands dygtigste blikkenslagerlærlinge skal i den kommende tid dyste om, hvem der skal repræsentere uddannelsen på en af de prestigefulde finalepladser ved Øresundsmesterskaberne 2020.
 • 20 sep 2019

  Ambitiøse og kvalitetsbevidste lærlinge fik ML-prisen

  En række af landets dygtigste lærlinge indenfor metalindustrien blev i dag hædret med ML-prisen, som blev overrakt i Den Sorte Diamant i København. En overrækkelse, der ifølge brancheorganisationen TEKNIQ Arbejdsgiverne også er en vigtig markering af den faglighed og kvalitet, uddannelserne rummer.
 • 17 sep 2019

  Klimadebat åbenbarede politisk enighed om energieffektiviseringer

  Konferencen ”Next Step: Fra grønt valg til grøn hverdag”, der var arrangeret af TEKNIQ Arbejdgiverne, Dansk Energi og Autobranchen Danmark, løb mandag den 9. september af stablen i København, hvor en række markante folketingspolitikere deltog i debatten.
 • 12 sep 2019

  Kalenderbestilling 2020

  Husk at bestille den populære kalender fra TEKNIQ Arbejdsgiverne med dit eget firmanavn og logo på.
 • 30 aug 2019

  Stadig travlhed i de mindre industrivirksomheder

  Det går stadig godt for mange af TEKNIQ Arbejdsgivernes industrimedlemmer, men blandt andet BREXIT og handelskrig skaber usikkerhed. Sådan lyder vurderingen fra udviklingschef Lise Daldorph.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.