Nyheder

Læs de seneste nyheder om og fra installationsbranchen.

Du kan også abonnere på TEKNIQ Arbejdsgivernes nyhedsbrev - så får du nyhederne leveret direkte til din indbakke cirka en gang om ugen.

Leder du efter nyheder, der er mere end to måneder gamle, så kig i vores arkiv.

Husk at du også kan læse TEKNIQ Arbejdsgivernes medlemsorientering.

 • 11 dec 2019

  DANAK: Kiwa-kunder kan producere videre til januar

  Mandag den 9. december var der frist for Kiwa Inspecta for at indlevere dokumentation og materiale i sagen om suspenderingen af virksomheden, som udsteder af EN1090-certifikater på bygningsstål. Men DANAK oplyser, at kunderne i den danske metalbranche med certificeringer fra Kiwa kan CE-mærke og sætte produkter på markedet til en endelig afgørelse er truffet – forventelig i starten af januar 2020.
 • 06 dec 2019

  Usikkerhed om Kiwa-certificering

  Suspendering af certificering kan komme til at berøre et stort antal medlemmer af TEKNIQ Arbejdsgiverne.
 • 05 dec 2019

  Enige politikere: Tekniske løsninger kan fordrive CO2

  Der var bred enighed hos både politikere fra Christiansborg, arbejdsgiver og arbejdstagere: Teknikken skal og vil spille en central rolle i at fordrive CO2 og dermed nå 70 procents målsætningen.
 • 26 nov 2019

  Debat: Uddannelsesvalg skal baseres på oplysning og ikke på fordomme

  Synspunkt: Vi har brug for flere faglærte i Danmark, og behovet vil kun blive større de kommende år. Det er et faktum, som gang på gang bliver fastslået af et samlet dansk erhvervsliv.
 • 25 nov 2019

  Færre uddannelsesaftaler på smede- og industriteknikeruddannelserne

  Antallet af indgåede uddannelsesaftaler er faldet i årets tre første kvartaler.
 • 18 nov 2019

  Kampagne: Flere unge skal tage en industri- eller smedeuddannelse

  Den 18. november 2019 har TEKNIQ Arbejdsgiverne sammen med Dansk Metal lanceret en kampagne, der skal få flere unge til at vælge en uddannelse inden for metalindustrien.
 • 07 nov 2019

  Metalindustrien er ramt på indtjeningen

  TEKNIQ Arbejdsgivernes industrianalyse blandt 333 medlemsvirksomheder indenfor metalindustrien viser, at indtjeningen i de fleste industrivirksomheder er blevet mere presset i løbet af 2018. Metalindustriens gennemsnitlige indtjening pr. ansat falder med lidt over 11 procentpoint.
 • 30 okt 2019

  Opdateret rapport: Elektrificering - Perspektiver for elektrificeringens indflydelse på installationsfagene

  I rapporten fremlægges syv separate teknologianalyser, som vurderer sandsynlige udviklingsforløb for udbredelsen af de forskellige teknologier i Danmark, når vi ser ind i en fremtid med stigende elektrificering af samfundet og den individuelle opvarmning.
 • 24 okt 2019

  Skills-finalister er fundet

  Landets bedste lærlinge indenfor klejnsmede- og industritekniker- og automatikteknikerfagene har kæmpet om pladserne ved finalerne om DM i Skills. Her kan du se, hvem finalisterne blev.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.