Nyheder

Læs de seneste nyheder om og fra installationsbranchen.

Du kan også abonnere på TEKNIQ Arbejdsgivernes nyhedsbrev - så får du nyhederne leveret direkte til din indbakke cirka en gang om ugen.

Leder du efter nyheder, der er mere end to måneder gamle, så kig i vores arkiv.

Husk at du også kan læse TEKNIQ Arbejdsgivernes medlemsorientering.

 • 03 jul 2019

  Blød start for nye varebilsregler

  Den 1. juli trådte de nye regler, der blandt andet betyder, at varebiler på over 2.000 kilo skal indregistreres igen. Men da det kniber med at behandle de mange ansøgninger, har Færdselsstyrelsen ny aftalt med politiet, at man de første tre måneder vil ”forholde sig vejledende” overfor de chauffører og vognmænd, der standses og kontrolleres.
 • 25 jun 2019

  YouTube-stjerne slår et nyt slag for vvs-energiuddannelsen

  For at skabe opmærksomhed om vvs-energiuddannelsen har TEKNIQ Arbejdsgiverne og Blik- og Rørarbejderforbundet igen allieret sig med YouTube-stjernen Kristian Kulmbach.
 • 20 jun 2019

  TEKNIQ Arbejdsgiverne viste flaget på Folkemødet

  Energieffektiviseringer, uddannelse og robotter var på programmet, da TEKNIQ Arbejdsgiverne deltog på årets Folkemøde for første gang som ny fælles organisation.
 • 14 jun 2019

  Ny rapport: Elektrificering - Perspektiver for elektrificeringens indflydelse på installationsfagene

  I denne rapport fremlægges syv separate teknologianalyser, som vurderer sandsynlige udviklingsforløb for udbredelsen af de forskellige teknologier i Danmark, når vi ser ind i en fremtid med stigende elektrificering af samfundet og den individuelle opvarmning.
 • 12 jun 2019

  Lad os udvikle Danmark sammen

  Det er nu, vi skal finde sammen, hvis vi skal sikre fremtidens velstand og grønne omstilling, lyder opfordringen fra TEKNIQ Arbejdsgiverne til politikerne i kølvandet på folketingsvalget.
 • 03 jun 2019

  Mød TEKNIQ Arbejdsgiverne på Folkemødet 2019

  I år kan du møde TEKNIQ Arbejdsgiverne flere steder - blandt andet på Meningsministeriets scene, hvor vi sammen med Blik- og Rørarbejderforbundet og Dansk El-Forbund står for to arrangementer om energi og uddannelse:
 • 01 jun 2019

  Ny CEO i Wila efter kapitalkæde-investering

  Trods fremgang og sorte tal på bundlinjen har Lars Lauridsen besluttet at sælge 40 procent af sit livsværk, Wila A/S til et investeringsselskab. Læs her hvorfor.
 • 28 maj 2019

  Grøn omstilling handler om mere end gode intentioner

  Der er brug for konkrete politiske tiltag – og ikke bare løfter – hvis Danmark skal tilbage i spidsen for den grønne omstilling. Det er meldingen fra brancheorganisationen TEKNIQ Arbejdsgiverne.
 • 28 maj 2019

  Debat: Hvem vil hjælpe os med at tjene flere penge til Danmark?

  Forudsætningen for vækst og alle de velfærdsgoder, vi har, er gode forhold for konkurrencedygtige virksomheder. Det er derfor bekymrende, at valgkampen nærmest udelukkende handler om at bruge flere penge på velfærd – uden at der kommer forslag til, hvordan vi gør Danmark rigere.
 • 23 maj 2019

  Ærgerligt stop for energisparesager på it- og serverområdet

  Hos TEKNIQ Arbejdsgiverne ærgrer man sig over, at Energistyrelsen har indført et midlertidigt stop for energisparesager om projekter på it- og serverområdet. Der bør komme styr på administrationen af ordningen og udfordringen med dokumentation, lyder opfordringen.
 • 21 maj 2019

  Lad os sammen skabe et nyt grønt energieventyr

  Debatindlæg bragt i Politiken den 21. maj 2019.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.