Nyheder

Læs de seneste nyheder om og fra installationsbranchen.

Du kan også abonnere på TEKNIQ Arbejdsgivernes nyhedsbrev - så får du nyhederne leveret direkte til din indbakke cirka en gang om ugen.

Leder du efter nyheder, der er mere end to måneder gamle, så kig i vores arkiv.

Husk at du også kan læse TEKNIQ Arbejdsgivernes medlemsorientering.

 • 25 maj 2020

  Advarer mod mailsvindel

  TEKNIQ Arbejdsgiverne advarer medlemsvirksomheder mod at reagere på fupmail fra firmaet DNS Denmark.
 • 19 maj 2020

  DR satte lærlingesituation på sendefladen

  Det markante fald i antallet af indgåede uddannelsesaftaler under coronakrisen har også fundet vej til mediernes. Tirsdag var det DR, som bl.a. gav taletid til TEKNIQ Arbejdsgiverne i en statusrapport om lærlingesituationen.
 • 14 maj 2020

  Opfordrer til flere grønne investeringer i den almene sektor

  TEKNIQ Arbejdsgiverne har sammen med Synergi og Klimabevægelsen sendt et åbent brev til boligordførerne i folketingets partier i forbindelse med forhandlingerne om en ny boligaftale, som netop er startet. Brevet udpeger investeringer i energirenovering af ejendomme som et vigtigt element i den grønne omstilling.
 • 01 maj 2020

  Mads Graves stopper i TEKNIQ Arbejdsgiverne

  Direktør Mads Graves har fredag meddelt, at han vælger at fratræde sin position som direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne. Han har siden fusionen i foråret 2019 udgjort direktionen i den fusionerede organisation sammen med Niels Jørgen Hansen, der torsdag gik på pension.
 • 30 apr 2020

  TEKNIQ EL APP nu med 70 procents-regel og deling

  Appen, TEKNIQ EL, som siden starten af 2018 har haft mere end 1.2 mio. sidevisninger fordelt på 20.000 brugere, er nu kommet i en ny og opdateret udgave.
 • 23 apr 2020

  Formænd for regionale råd er nu fundet

  TEKNIQ Arbejdsgivernes regionale råd skal være med til at repræsentere installations- og metalbrancherne i landets regioner. Nu er formændene på plads.
 • 20 apr 2020

  Ventilation kan køre videre under coronakrisen

  Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen trækker tidligere skrivelse tilbage og ser nu ingen grund til at lukke ned for ventilationsanlæg for at forhindre virusspredning.
 • 08 apr 2020

  Coronaepidemien præger markedet

  70 procent af virksomhederne inden for el, vvs og metal oplevede, at omsætningen faldt i marts på grund af coronaepidemien, og hver fjerde virksomhed har allerede bedt medarbejdere holde ekstra ferie. Det viser en ny undersøgelse fra TEKNIQ Arbejdsgiverne.
 • 07 apr 2020

  TEKNIQ Arbejdsgiverne har fremlagt en strakspakke til genåbningen af dansk økonomi

  Se den her »
 • 27 mar 2020

  Efter- og videreuddannelse for elektrikere - mens Danmark er lukket ned

  Mange virksomheder og ansatte i el-branchen er i en særlig situation på grund af COVID-19. Hvis der er problemer med mangel på opgaver, kan det være en god lejlighed til at opkvalificere medarbejderne.
 • 27 mar 2020

  Efter- og videreuddannelse for elektrikere - mens Danmark er lukket ned

  Mange virksomheder og ansatte i vvs-branchen er i en særlig situation på grund af COVID-19. Hvis der er problemer med mangel på opgaver, kan det være en god lejlighed til at opkvalificere medarbejderne.
 • 14 jan 2020

  OK2020

  Bliv opdateret på OK20-forhandlingerne her...

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.