Nyheder

Læs de seneste nyheder om og fra installationsbranchen.

Du kan også abonnere på TEKNIQs nyhedsbrev - så får du nyhederne leveret direkte til din indbakke cirka en gang om ugen.

Leder du efter nyheder, der er mere end to måneder gamle, så kig i vores arkiv.

Husk at du også kan læse TEKNIQs medlemsorientering.

 • 18 mar 2019

  Folketingspolitiker kom tættere på vvs-branchen

  John Jensen VVS i Hedehusene kunne mandag byde velkommen til Socialdemokraternes Mette Reissmann til en snak om de udfordringer, branchen står overfor, og hvordan politikerne på Christiansborg kan hjælpe med at løse dem.
 • 17 mar 2019

  Fusion med virksomhederne i centrum

  En fælles organisation vil få mere styrke, øget indflydelse og et skarpere fokus. Det er en af grundene til, at TEKNIQs formand Henrik Fugmann anbefaler medlemmerne at stemme ja til en fusion med Arbejdsgiverne.
 • 07 mar 2019

  Leder: En stærkere og mere slagkraftig organisation

  I denne måned skal TEKNIQs medlemsvirksomheder stemme om en fusion med Arbejdsgiverne. Det fælles forslag vil om kort tid blive sendt ud, og så er det op til medlemmerne at beslutte, om det skal være et ja eller et nej.
 • 06 mar 2019

  Lærlingetalenter er klar til DM i Skills – skal du også med?

  Der bliver mulighed for at opleve håndværk i topklasse, når landets dygtigste lærlinge fra d. 4. april mødes i Næstved til DM i Skills. Blandt konkurrencefagene er både elektriker- og vvs-energiuddannelserne repræsenteret, og finalisterne er klar til nogle intense konkurrencedage.
 • 05 mar 2019

  Ny godskørselslov rammer hjælpsomme håndværkere

  1. juli træder en ny godskørselslov i kraft, som kommer til at gælde for varebiler ned til 2000 kilo. Det betyder, at varebilerne skal have en ny registreringsattest – men også, at installatørerne skal passe på med at være for hjælpsomme.
 • 01 mar 2019

  Forslag om fusion klar til afstemning

  Den 26. februar sagde TEKNIQs bestyrelse ja til, at forslaget til en fusion med Arbejdsgiverne sendes til afstemning. Samtidig besluttede bestyrelsen, at hvis fusionen vedtages, så skal en del af TEKNIQs formue udloddes til de virksomheder, der i dag er medlem af TEKNIQ.
 • 26 feb 2019

  Kontrol med elsikkerhed på byggepladser

  Fra slutningen af februar og frem fører Sikkerhedsstyrelsen tilsyn med elinstallationerne på 100 byggepladser.
 • 18 feb 2019

  Er du klar til TEKNIQs årsdag?

 • 06 feb 2019

  Folketingspolitiker fik indblik i fremtidens velfærdsteknologi

  Den lokale el-virksomhed SIF Gruppen kunne fredag den 1. februar byde den konservative folketingspolitiker Anders Johansson indenfor til en rundvisning i virksomhedens Living Lab og en snak om fremtidens velfærdsteknologi, uddannelse, og hvordan man får mest for skattekronerne.
 • 31 jan 2019

  Nyt slag for blikkenslagerne

  Vil du gerne have et job, hvor du både skal bruge hovedet og hænderne? Så er uddannelsen som blikkenslager måske noget for dig.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.