Nyheder

Læs de seneste nyheder om og fra installationsbranchen.

Du kan også abonnere på TEKNIQ Arbejdsgivernes nyhedsbrev - så får du nyhederne leveret direkte til din indbakke cirka en gang om ugen.

Leder du efter nyheder, der er mere end to måneder gamle, så kig i vores arkiv.

Husk at du også kan læse TEKNIQ Arbejdsgivernes medlemsorientering.

 • 30 okt 2020

  Øget corona-tilsyn på byggepladser

  Arbejdstilsynet vil i den kommende tid udføre særlige corona-tilsyn i bygge- og anlægsbranchen. Der vil være specielt fokus på vandrende arbejdstagere, men Arbejdstilsynet vil også undersøge, hvordan virksomhederne har arbejdet med at forebygge smitte med coronavirus generelt.
 • 30 okt 2020

  Arbejdstilsyn sætter fokus på vandrende arbejdstagere

  Arbejdstilsynet har i den kommende tid særligt fokus på vandrende arbejdstagere. Det betyder, at virksomhederne kan få besøg af Arbejdstilsynet, der undersøger, om der er taget forholdsregler til at forebygge smitte med coronavirus fra denne medarbejdergruppe, og at medarbejderne er instrueret i, hvordan arbejdet skal udføres sikkert.
 • 29 okt 2020

  Husk at blive eksportørregistreret

  Efter BREXIT skal en dansk virksomhed, der ønsker at eksportere varer til UK, være eksportørregistreret hos Erhvervsstyrelsen via virk.dk.
 • 22 okt 2020

  Fokus på håndfri installationer

  TV2 News valgte den forgangne uge at sætte fokus på gevinsterne ved at investere i håndfri installationer i en coronatid. Og TEKNIQ Arbejdsgiverne var med.
 • 22 okt 2020

  Antidumpingtold på visse varmvalsede plader og ruller af rustfrit stål

  EU-Kommissionen har indført endelig antidumpingtold på visse varmvalsede plader og ruller af rustfrit stål fra Indonesien, Kina og Taiwan. Tolden er gældende fra d. 6. oktober og gælder som udgangspunkt i 5 år.
 • 21 okt 2020

  Reminder: Kalenderbestilling 2021

  Husk at bestille den populære kalender fra TEKNIQ Arbejdsgiverne med dit eget firmanavn og logo på.
 • 19 okt 2020

  Styrk din it-sikkerhed – for kriminelle går også efter små virksomheder

  Små virksomheder er langt fra sikret godt nok mod it-kriminalitet. Derfor opfordrer TEKNIQ Arbejdsgiverne og Det Kriminalpræventive Råd i en ny kampagne til, at de skal ruste sig bedre.
 • 09 okt 2020

  Stærke SMV-muligheder i ny eksportpakke

  Der er flere attraktive tiltag for metalindustrien i den nye eksporthjælpepakke, som et bredt flertal i Folketinget har lavet en aftale om.
 • 08 okt 2020

  El-branchens kompetenceudviklingsfond arbejder smartere og mere digitalt

  Næste gang du søger om tilskud fra El-branchens kompetenceudviklingsfond, møder du en mere overskuelig hjemmeside og helt nyt automatiseret ansøgningsflow, der gør det lettere for dig og for dem, der behandler din ansøgning.
 • 08 okt 2020

  Dine medarbejdere skal oplyses om kontrol

  Du har oplysningspligt overfor dine ansatte, når du indfører såkaldte kontrolforanstaltninger – eksempelvis GPS-overvågning af servicevogne eller værktøj.
 • 06 okt 2020

  Smarte bygninger tænker på klimaet

  40 pct. af det samlede danske energiforbrug – og 20 pct. af den samlede CO2-udledning – kommer fra bygninger. Det skal nedbringes, og det gøres mest effektivt og billigst med smarte installationer. Det håber vi, at politikerne vil huske, når de sidder til forhandlinger om næste klimaaftale.
 • 02 okt 2020

  Metallærlinge i topklasse blev kåret

  Tre af TEKNIQ Arbejdsgivernes medlemsvirksomheder var repræsenteret, da der i dag i København blev uddelt priser til landets bedste lærlinge i metalindustrien.
 • 02 okt 2020

  Få overblik over tilskudsordninger

  I oktober åbner tre tilskudspuljer, som yder økonomisk støtte til installation af blandt andet varmepumper, mekanisk ventilation og energieffektivisering af processer i erhvervslivet.
 • 02 okt 2020

  Københavns Kommune går "Andre Veje"

  Kvinder er bedst til at arbejde med mennesker. Mænd har bedre styr på værktøj og maskiner. I hvert fald hvis man skal tro den nuværende kønsfordeling på arbejdsmarkedet. Men er det nu også hele sandheden?
 • 01 okt 2020

  Virtuel årsdag 2020

  Spørgelysten var stor, da TEKNIQ Arbejdsgiverne bød indenfor til den første virtuelle årsdag, hvor langt over 1.000 deltagere kiggede med.

  Se eller gense hele årsdagen her:
 • 30 sep 2020

  Startguide i it-sikkerhed for små virksomheder

  Den voksende digitalisering af den daglige virksomhedsdrift skaber også nye udfordringer, når det gælder om at sikre virksomhedens følsomme oplysninger. TEKNIQ Arbejdsgiverne har samlet en række enkle råd, som kan hjælpe dig med at komme godt i gang med at styrke it-sikkerheden.
 • 30 sep 2020

  Opfordring: Flere midler til Omstillingsfonden

  TEKNIQ Arbejdsgiverne anbefaler uddannelses- og forskningsministeren at tilføre Omstillingsfonden yderligere midler.
 • 28 sep 2020

  VIRTUEL Årsdag 2020

  I år er TEKNIQ Arbejdsgivernes Årsdag rykket over på skærmen bliver afholdt som et livestreamet arrangement – direkte fra vores studie.
 • 24 sep 2020

  Glødende debat om erhvervsskolernes fremtid

  Den seneste uge er der for alvor kommet gang i trepartsforhandlingerne om erhvervsuddannelsernes fremtid.
 • 22 sep 2020

  Danske virksomheder skal hjælpe med at stoppe Covid-19-smitten

  Sundhedsmyndighederne har bedt om, at de danske arbejdsgivere bidrager til stoppe Covid-19-smitten og har anmodet om, at arbejdsgivere på arbejdspladserne udbreder kendskabet til smittestop-app'en.
 • 22 sep 2020

  Danske virksomheder skal hjælpe med at stoppe Covid-19-smitten

  Sundhedsmyndighederne har bedt om, at de danske arbejdsgivere bidrager til stoppe Covid-19-smitten og har anmodet om, at arbejdsgivere på arbejdspladserne udbreder kendskabet til smittestop-app'en.
 • 21 sep 2020

  DM i Skills 2021 aflyses - hvad betyder det for metalbranchen?

  Danmarksmesterskaberne i en lang række håndværks-, service- og industrifag, der efter planen skulle gennemføres i Fredericia i februar 2021, aflyses på grund af corona-situationen.
 • 21 sep 2020

  DM i Skills 2021 aflyses - hvad betyder det for installationsbranchen?

  Danmarksmesterskaberne i en lang række håndværks-, service- og industrifag, der efter planen skulle gennemføres i Fredericia i februar 2021, aflyses på grund af corona-situationen.
 • 17 sep 2020

  Fremtiden for erhvervsuddannelser og lærlinge er til forhandling

  Torsdag startede trepartsforhandlingerne om, hvordan man skal sikre, at manglen på lærepladser ikke bliver en bremseklods for tilgangen til erhvervsskolerne og den fremtidige strøm af faglært arbejdskraft. TEKNIQ Arbejdsgiverne deltager i forhandlingerne og aktivt i den løbende debat.
 • 16 sep 2020

  Vilkår for tilskudsordning for varmepumper

  15. oktober træder den nye tilskudsordning for bl.a. varmepumper i kraft.
 • 08 sep 2020

  Sundhed og bekvemmelighed er to sider af samme sag

  På 3F’s hovedkontor i København har coronaudbruddet været med til at påvirke arbejdet med at styrke sikkerheden og brugervenligheden i bygningen. Det har stillet krav til både 3F selv og til den installationsvirksomhed, der har stået for arbejdet.
 • 29 jan 2020

  TEKNIQ Arbejdsgivernes årsdag 30. september bliver virtuel

  I lyset af corona er årsdagen flyttet fra den 6. maj til onsdag den 30. september 2020, og vi mødes virtuelt i stedet for fysisk.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.