Nyheder

Læs de seneste nyheder om og fra installationsbranchen.

Du kan også abonnere på TEKNIQ Arbejdsgivernes nyhedsbrev - så får du nyhederne leveret direkte til din indbakke cirka en gang om ugen.

Leder du efter nyheder, der er mere end to måneder gamle, så kig i vores arkiv.

Husk at du også kan læse TEKNIQ Arbejdsgivernes medlemsorientering.

 • 17 sep 2019

  Klimadebat åbenbarede politisk enighed om energieffektiviseringer

  Konferencen ”Next Step: Fra grønt valg til grøn hverdag”, der var arrangeret af TEKNIQ Arbejdgiverne, Dansk Energi og Autobranchen Danmark, løb mandag den 9. september af stablen i København, hvor en række markante folketingspolitikere deltog i debatten.
 • 13 sep 2019

  Informationsmøder om de nye gasregler 2019

  Den 21. april 2018 trådte ny lov med tilhørende bekendtgørelser i kraft på gasområdet. De nye gasregler har en overgangsperiode, der løber til udgangen af 2019.
 • 12 sep 2019

  Kalenderbestilling 2020

  Husk at bestille den populære kalender fra TEKNIQ Arbejdsgiverne med dit eget firmanavn og logo på.
 • 30 aug 2019

  Stadig travlhed i de mindre industrivirksomheder

  Det går stadig godt for mange af TEKNIQ Arbejdsgivernes industrimedlemmer, men blandt andet BREXIT og handelskrig skaber usikkerhed. Sådan lyder vurderingen fra udviklingschef Lise Daldorph.
 • 15 aug 2019

  Ny ferielov - få styr på indberetningen inden 1. september

  Overgangsår, fratrædelsesdatoer, brutto- og nettoferiepenge. Der bliver nok at holde styr på, når der skal indberettes feriepenge efter den 1. september 2019. Her går vi nemlig ind i et overgangsår i forhold til den nye ferielov.
 • 09 aug 2019

  Skuemester på elektrikeruddannelsen – er det noget for dig?

  TEKNIQ Arbejdsgiverne mangler skuemestre til elektrikeruddannelsen, så hvis det har din interesse at blive skuemester, må du meget gerne kontakte os.
 • 08 aug 2019

  Nomineringer til årets Teknikpris

  Står din virksomhed bag en nyskabende løsning indenfor teknik og installationsområdet? Så er det nu, I skal aflevere jeres nominering til årets Teknikpris.
 • 29 jul 2019

  Vælg den billigste vej til mindre CO2

  KRONIK: Skal det lykkes at realisere de store, politiske klimaambitioner, er det afgørende, at den grønne omstilling sker så intelligent og billigt som muligt.
 • 24 jul 2019

  Klimamål skal hjælpes på vej: Politikerne skal gøre alle ambitionerne til konkret handling

  DEBAT: Vi hilser den nye klimakurs velkommen. Men klimamål hjælper selvfølgelig først klimaet den dag, det bliver omsat til konkret politisk handling. Og der er brug for, det sker hurtigt.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.