Nyheder

Læs de seneste nyheder om og fra installationsbranchen.

Du kan også abonnere på TEKNIQ Arbejdsgivernes nyhedsbrev - så får du nyhederne leveret direkte til din indbakke cirka en gang om ugen.

Leder du efter nyheder, der er mere end to måneder gamle, så kig i vores arkiv.

Husk at du også kan læse TEKNIQ Arbejdsgivernes medlemsorientering.

 • 24 jan 2020

  Adm. direktør går på pension efter overenskomstforhandlingerne

  Niels Jørgen Hansen, administrerende direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne, har besluttet sig for at gå på pension. Det vil ske efter de igangværende overenskomstforhandlinger i god ro og orden, og når der er fundet en afløser.
 • 16 jan 2020

  DM i Skills er afgjort

  Danmarks bedste lærlinge er samlet i Bella Center til de årlige danmarksmesterskaber. Og TEKNIQ Arbejdsgivernes medlemsvirksomheder er rigt repræsenteret. Se billeder fra arrangementet her!
 • 14 jan 2020

  OK20

  Her kan du læse om overenskomstforhandlingerne på TEKNIQ Arbejdsgivernes område.
 • 10 jan 2020

  Installatører i regeringens klimapartnerskab for byggeri og anlæg

  Installationsbranchen har en central rolle, når det gælder om at sætte skub i den grønne omstilling. Det gælder også arbejdet i et af regeringens 13 klimapartnerskaber.
 • 09 jan 2020

  Et nyt år for installationsbranchen

  I anledning af det nye år svarede adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne, Niels Jørgen Hansen, på tre spørgsmål fra Dagens Byggeri om året, der gik, og forventningerne til fremtiden.
 • 09 jan 2020

  Nyt slag for industri- og smedeuddannelserne

  Mandag den 13. januar fortsætter TEKNIQ Arbejdsgiverne og Dansk Metal deres kampagne for at få flere unge til at vælge en uddannelse indenfor metalindustrien.
 • 08 jan 2020

  Mød Skills-finalisterne

  De sidste forberedelser til årets danske mesterskaber for lærlinge, DM i Skills, er godt i gang. Hos TEKNIQ Arbejdsgiverne ser man frem til finalerne og til Øresundsmesterskaberne, som også afvikles under Skills. Begge dele kan være med til at sætte yderligere fokus på erhvervsuddannelserne. Se, hvor du kan få et smugkig på nogen af deltagerne.
 • 08 jan 2020

  Fik du læst Installatøranalysen 2019?

  88 procent af installationsvirksomhederne havde overskud i 2018 mod 85 procent året før.
 • 06 jan 2020

  KIWA: Vi bliver de-notificeret 19. januar

  KIWA’s kunder har nu fået en frist for recertificering til den 19. januar. Herefter kan de berørte virksomheder kun CE-mærke bygningsstål efter EN1090, hvis de certificeres på ny af KIWA eller af et andet selskab.
 • 01 jan 2020

  Et nyt år i metalindustrien

  I anledning af det nye år svarede adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne, Niels Jørgen Hansen, på tre spørgsmål fra Dagens Byggeri om året, der gik, og forventningerne til fremtiden.
 • 19 dec 2019

  DANAK: Kiwa-kunder kan producere videre til januar

  Mandag den 9. december var der frist for Kiwa Inspecta for at indlevere dokumentation og materiale i sagen om suspenderingen af virksomheden, som udsteder af EN1090-certifikater på bygningsstål. Men DANAK oplyser, at kunderne i den danske metalbranche med certificeringer fra Kiwa kan CE-mærke og sætte produkter på markedet til en endelig afgørelse er truffet – forventelig i starten af januar 2020 - OPDATERET 19. DECEMBER MED SENESTE NYT FRA KIWA OG DANAK!
 • 18 dec 2019

  30% af den samlede vareeksport kommer fra SMV’er

  Med en rekordstor eksportomsætning på knap 200 mia. kroner sætter danske SMV’er rekord i 2018. Det meste af denne eksport går til vores traditionelle EU-markeder – Tyskland, Sverige, Norge og Storbritannien i nævnte rækkefølge.
 • 16 dec 2019

  Arbejdsmiljø Roadshow 2020

  Så er det igen tid til nye, friske inputs til jeres arbejdsmiljøindsats. Kom og få viden og redskaber til at få styr på jeres arbejdsmiljø samt få nye, gode ideer til fremtidige arbejdsmiljøindsatser.
 • 06 dec 2019

  Usikkerhed om Kiwa-certificering

  Suspendering af certificering kan komme til at berøre et stort antal medlemmer af TEKNIQ Arbejdsgiverne.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.