Nyheder

Læs de seneste nyheder om og fra installationsbranchen.

Du kan også abonnere på TEKNIQs nyhedsbrev - så får du nyhederne leveret direkte til din indbakke cirka en gang om ugen.

Leder du efter nyheder, der er mere end to måneder gamle, så kig i vores arkiv.

Husk at du også kan læse TEKNIQs medlemsorientering.

 • 18 feb 2019

  Er du klar til TEKNIQs årsdag?

 • 06 feb 2019

  Folketingspolitiker fik indblik i fremtidens velfærdsteknologi

  Den lokale el-virksomhed SIF Gruppen kunne fredag den 1. februar byde den konservative folketingspolitiker Anders Johansson indenfor til en rundvisning i virksomhedens Living Lab og en snak om fremtidens velfærdsteknologi, uddannelse, og hvordan man får mest for skattekronerne.
 • 31 jan 2019

  Nyt slag for blikkenslagerne

  Vil du gerne have et job, hvor du både skal bruge hovedet og hænderne? Så er uddannelsen som blikkenslager måske noget for dig.
 • 21 jan 2019

  Lokal elinstallatør fik folketingspolitisk besøg

  Fredag kunne ENELCO byde velkommen til folketingsmedlem og finansordfører René Christensen (DF), som fik et indblik i virkeligheden for installationsbranchen og det lokale erhvervsliv.
 • 15 jan 2019

  Armaturer bør mærkes igen

  Det flyder med ulovlige armaturer i de danske netbutikker. Det stiller både kunder og ikke mindst installatører i en meget uheldig situation, mener TEKNIQ.
 • 02 jan 2019

  Den nye ferielov: Anmodning om feriepenge skal ske elektronisk

  Der udstedes ikke længere feriekort pr. 1. januar 2019, og medarbejderne skal fremover ”bestille” ferie via Feriepengeinfo.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.