Kelvin Strømsholt

Kelvin Strømsholt

Chefkonsulent

kas@tekniq.dk

7741 1581

2891 5520Kontakt TEKNIQ

Har du spørgsmål?

Kontakt Uddannelser

7741 1568

Infomøder om kvalificeret arbejdskraft med fokus på installationsbranchen

Byg nye kompetencer oven på din faglighed og vær med til at sikre din og din virksomheds fremtid!

Hvordan udvikler vi kvalificeret arbejdskraft til installationsbranchen? 

Erhvervsakademierne og organisationerne inviterer til tre møder om, hvordan virksomheder og ansatte kan bruge målrettet efter- og videreuddannelse, så kvalifikationerne hele tiden er up to date med udvikling og behov i brancher og virksomheder. 

Netop de nye tekniske- og produktionsrettede akademimoduler er beregnet til, at medarbejdere kan 'bygge oven på' deres faglighed og fx videreuddanne sig på deltid, og stadig passe deres arbejde. 

Møderne er for alle interesserede medarbejdere, tillidsrepræsentanter, ledere og chefer.

Sjælland

Torsdag den 26. oktober 2017 kl. 16.00 til 18.30 inviterer Schneider Electric Danmark A/S i Ballerup og akademierne indenfor til et spændende møde om, hvordan vi ved hjælp af efter- og videreuddannelse udvikler kvalificeret arbejdskraft til installationsbranchen. 

Som en spændende indledning fortæller produktansvarlig Thomas Kvist fra Schneider om Schneider materiel i forhold til den nye installationsbekendtgørelse.

Hent program her og tilmeld dig direkte her

Fyn

Tirsdag den 31. oktober 2017 kl. 8.00 til 10.00 inviterer S. Guldfeldt Nielsen A/S i Odense og akademierne indenfor til et spændende møde om, hvordan vi ved hjælp af efter- og videreuddannelse udvikler kvalificeret arbejdskraft til byggeriet og installationsbranchen. 

Som en spændende indledning fortæller Adm. Direktør Kim Birkerød fra S. Guldfeldt Nielsen A/S om, hvorfor de prioriterer efter- og videreuddannelse, og hvad har vi brug for i fremtiden? 

Hent program her og tilmeld dig direkte her

Sønderjylland

Tirsdag den 31. oktober 2017 kl. 15.00 til 17.00 inviterer CAWO A/S i Haderslev og akademierne indenfor til et spændende møde om, hvordan vi ved hjælp af efter- og videreuddannelse udvikler kvalificeret arbejdskraft til byggeriet og installationsbranchen. 

Som en spændende indledning er der en præsentation af CAWO A/S, v/ Indehaver John Carstensen 

Hent program her og tilmeld dig direkte her
TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.