Jesper Melgaard

Jesper Melgaard

Presseansvarlig

7741 1582

2769 4569

jme@tekniq.dk

Pensionsdebat indtog sendefladen

TEKNIQ Arbejdsgiverne kom på banen denne uge, da debatten om pensionsalder og seniorpension indtog valgkampen.

Mads Graves

Debatten om danskernes pensionsalder og nedslidtes mulighed for at forlade arbejdsmarkedet har udviklet sig til et af de varmeste emner under valgkampen op til folketingsvalget d. 5. juni.

Den forgangne uge kom TEKNIQ Arbejdsgiverne også på banen, da blandt andet TV2 News tog emnet op.

”Forudsætningen for at have et velfærdssamfund, det er arbejdskraft,” slog Mads Graves, direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne fast.

Han understregede også vigtigheden af, at debatten i langt højere grad kommer til at handle om at skaffe den nødvendige arbejdskraft.

”Vi skal snakke om initiativer, der øger arbejdsudbuddet og ikke initiativer, der mindsker udbuddet,” sagde Mads Graves blandt andet.

Han mener, at nedslidte naturligvis skal have mulighed for at forlade arbejdsmarkedet i det omfang, det er nødvendigt. Men samtidig understregede han vigtigheden af, at man, også ude i virksomhederne, skaber de rammer, der skal til, for at ældre medarbejdere har mulighed for at blive på arbejdsmarkedet, så man kan få gavn af deres enorme erfaring.


TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.