Arkiv - Nyheder

 • 18 mar 2019

  Folketingspolitiker kom tættere på vvs-branchen

  John Jensen VVS i Hedehusene kunne mandag byde velkommen til Socialdemokraternes Mette Reissmann til en snak om de udfordringer, branchen står overfor, og hvordan politikerne på Christiansborg kan hjælpe med at løse dem.
 • 07 mar 2019

  Leder: En stærkere og mere slagkraftig organisation

  I denne måned skal TEKNIQs medlemsvirksomheder stemme om en fusion med Arbejdsgiverne. Det fælles forslag vil om kort tid blive sendt ud, og så er det op til medlemmerne at beslutte, om det skal være et ja eller et nej.
 • 06 mar 2019

  Lærlingetalenter er klar til DM i Skills – skal du også med?

  Der bliver mulighed for at opleve håndværk i topklasse, når landets dygtigste lærlinge fra d. 4. april mødes i Næstved til DM i Skills. Blandt konkurrencefagene er både elektriker- og vvs-energiuddannelserne repræsenteret, og finalisterne er klar til nogle intense konkurrencedage.
 • 05 mar 2019

  Ny godskørselslov rammer hjælpsomme håndværkere

  1. juli træder en ny godskørselslov i kraft, som kommer til at gælde for varebiler ned til 2000 kilo. Det betyder, at varebilerne skal have en ny registreringsattest – men også, at installatørerne skal passe på med at være for hjælpsomme.
 • 01 mar 2019

  Forslag om fusion klar til afstemning

  Den 26. februar sagde TEKNIQs bestyrelse ja til, at forslaget til en fusion med Arbejdsgiverne sendes til afstemning. Samtidig besluttede bestyrelsen, at hvis fusionen vedtages, så skal en del af TEKNIQs formue udloddes til de virksomheder, der i dag er medlem af TEKNIQ.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.