Pressemeddelelser

Læs TEKNIQ Arbejdsgivernes pressemeddelelser.

Du kan også abonnere på TEKNIQ Arbejdsgivernes pressemeddelelser, så de bliver leveret direkte i din indbakke.

Leder du efter pressemeddelelser, der er mere end to måneder gamle, så kig i vores arkiv.

 • 16 sep 2019

  Installationsbranchen vokser stadig

  Både når det gælder omsætning og antallet af ansatte, er fremgangen i el- og vvs-installationsvirksomhederne fortsat i årets første halvdel. Ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne er der dog tegn på, at væksten er ved at flade ud.
 • 16 sep 2019

  Boligejerne har brug for en grøn gulerod

  Økonomien er den altafgørende faktor, når de danske boligejere overvejer, om det er tid til at energirenovere deres boliger. Det viser helt nye tal fra Bolius. Ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne understreger det behovet for velfungerende støtteordninger, hvis regeringens CO2-ambitioner skal opfyldes.
 • 12 sep 2019

  Rudekuverter får danskerne til at tænke grønt

  Hovedparten af boligejerne er interesserede i at energioptimere deres hjem, men det er de færreste, som omsætter ambitionerne til handling. Det viser tal i en helt ny boligejeranalyse fra Bolius.
 • 12 sep 2019

  Debat: Hjælp BoligJobordningen med at sparke gang i den grønne omstilling

  Debatindlæg bragt i Børsen den 12. september 2019 på vegne af Mads Graves, direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.
 • 11 sep 2019

  Debat: Træd speederen i bund for den grønne transport

  Debatindlæg bragt på Altinget Transport den 11. september på vegne af Troels Hartung, energipolitisk konsulent hos TEKNIQ Arbejdsgiverne
 • 09 sep 2019

  Finansloven skal hjælpe forbrugerne til at blive grønnere

  En kommende finanslov skal gøre det billigere og lettere for danskerne at vælge den klimavenlige bil og varmeløsning i hjemmet. Vi skal høste de lette klimagevinster allerede nu, lyder opfordringen fra Dansk Energi, Autobranchen Danmark og TEKNIQ Arbejdsgiverne, der sammen anbefaler seks grønne politiske tiltag.
 • 06 sep 2019

  Færre konkurser i installationsbranchen

  Der er sket et mærkbart fald i antallet af konkurser hos landets el- og vvs-installationsvirksomheder i årets første otte måneder. Ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne er det tegn på en branche, der er blevet bedre til at tilpasse sig markedet.
 • 06 sep 2019

  Penge til kommuner er en god start – men der er lang vej igen

  Hos TEKNIQ Arbejdsgiverne glæder man sig over, at kommunerne i 2020 får flere penge til bl.a. at forbedre folkeskolernes indeklima og investere i energieffektiviseringer, men organisationen mener samtidig, at der skal mere til for at indhente mange års efterslæb
 • 05 sep 2019

  Debat: Grønne forbrugere skal hjælpes på vej

  Debatindlæg bragt i Jyllands-Posten den 5. september 2019 på vegne af Mads Graves Larsen, direktør, TEKNIQ Arbejdsgiverne og Thomas Møller Thomsen, adm. direktør, FDM.
 • 02 sep 2019

  Fire energirigtige anbefalinger

  Der er ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne brug for konkrete initiativer og planer hurtigst mulig hvis vi skal nå den ønskede CO2-reduktion på 70 procent.
 • 29 aug 2019

  Flere lærlinge i installationsbranchen

  De danske el- og vvs-installationsvirksomheder går, trods et lille fald på elområdet, stadig forrest, når det gælder om at indgå uddannelsesaftaler med nye lærlinge.
 • 28 aug 2019

  Boligjobordningen lever – nu skal den styrkes

  Regeringen har meldt ud, at den vil beholde boligjobordningen. Det er ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne positivt, men samtidig understreger man behovet for, at ordningen styrkes og målrettes det område, hvor den gør mest gavn – den grønne omstilling.
 • 27 aug 2019

  Debat: Skattejagten er gået ind på de familieejede virksomheder

  Debatindlæg bragt på vegne af Mads Graves, direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne, i Licitationen d. 27. august 2019.
 • 22 aug 2019

  Ny bekendtgørelse vil svække installatøruddannelser

  Hos TEKNIQ Arbejdsgiverne er man stærkt utilfreds med nyt udkast til bekendtgørelse, der blandt andet vil betyde, at en fuld autorisationsprøve ikke skal være en obligatorisk del af vvs- og el-installatøruddannelserne.
 • 21 aug 2019

  Kære forældre: Det er lykken at have en håndværker i familien

  Debatindlæg udsendt på vegne af de regionale TEKNIQ-råd.
 • 15 aug 2019

  Der skal mere strøm på bilerne nu

  Et nyt lovforslag fra boligministeren skal gøre det muligt at stille krav om etablering af – eller forberedelse til etablering af – ladestandere ved bygninger. Hos TEKNIQ Arbejdsgiverne bakker man op om tanken bag lovforslaget, men mener slet ikke, det er ambitiøst nok.
 • 13 aug 2019

  Kronik: Dyrere generationsskifte spænder ben for væksten

  Kronik bragt i dagbladet Børsen den 12. august 2019 på vegne af Mads Graves, direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.
 • 12 aug 2019

  Mangel på arbejdskraft koster ordrer hos industrivirksomheder

  Næsten hver femte industri- eller smedevirksomhed hos TEKNIQ Arbejdsgiverne har i foråret måttet sige nej til ordrer på grund af manglende arbejdskraft. Klejnsmede er de sværeste at rekruttere. Det viser en ny arbejdskraftundersøgelse.
 • 31 jul 2019

  Husk at sikre sommerhuset inden ferien er forbi

  Hvis du vil undgå skader efter både indbrud, strømafbrydelser og utætte vandrør, er det nu, du skal sørge for at sikre dit sommerhus.
 • 28 jul 2019

  Debat: Vælg den billigste vej til mindre CO2

  Debatindlæg bragt i Politiken den 28. juli 2019 på vegne af Niels Jørgen Hansen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne, Henrik W. Petersen Forbundsformand i Blik og Rør Arbejderforbundet og Jørgen Juul Rasmussen Forbundsformand i Dansk El-forbund
 • 25 jul 2019

  Når lynet slår ned

  I takt med at vi rammes af stadig flere lynnedslag, er det ifølge ekspert en god idé at beskytte boligens elinstallationer bedre.
 • 16 jul 2019

  Debat: Rød blok vil de familieejede virksomheder til livs...

  Debatindlæg bragt i Jyllands-Posten den 15. juli på vegne af Mads Graves, direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne og Bo Ulsø, adm. direktør i Blunico A/S.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.