Pressemeddelelser

Læs TEKNIQ Arbejdsgivernes pressemeddelelser.

Du kan også abonnere på TEKNIQ Arbejdsgivernes pressemeddelelser, så de bliver leveret direkte i din indbakke.

Leder du efter pressemeddelelser, der er mere end to måneder gamle, så kig i vores arkiv.

 • 17 jul 2019

  Manglen på arbejdskraft kan mærkes i installationsbranchen

  Selvom en tredjedel af landets el- og vvs-installationsvirksomheder må opgive ordrer på grund af manglende arbejdskraft, er der er ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne ingen grund til panik i branchen, hvor hovedparten af virksomhederne foreløbig formår at holde på medarbejderne, uden at lønningerne sendes på himmelflugt.
 • 15 jul 2019

  Rotterne kommer – det kan du gøre

  Danske boligejere kan se frem til en rottefyldt sommer efter en mild vinter, der har givet skadedyrene optimale muligheder for at yngle. Men heldigvis er der ifølge ekspert en række ting, du kan gøre for at undgå de uvelkomne, firbenede gæster.
 • 08 jul 2019

  Boligjobordningen skal udvides og ikke nedlægges

  Regeringens støttepartier vil nedlægge boligjobordningen. Det undrer TEKNIQ Arbejdsgiverne, som i stedet anbefaler, at ordningen udvides og gøres mere grøn.
 • 05 jul 2019

  Færre konkurser i installationsbranchen

  I første halvdel af 2019 er antallet af el- og vvs-installationsvirksomheder, der gik konkurs, faldet med 38,5 procent. Dermed går branchen mod den generelle tendens i både byggebranchen og danske virksomheder som helhed.
 • 04 jul 2019

  Installationsbranchen sætter beskæftigelsesrekord

  De danske el- og vvs-installationsvirksomheder oplever stadig stabil vækst, men må finde alternative løsninger for at skaffe det nødvendige antal medarbejdere.
 • 26 jun 2019

  Politisk forståelse uden finansiering

  TEKNIQ Arbejdsgiverne hilser den nye regering velkommen, men er bekymret over den manglende finansiering i det aftalepapir, som blev fremlagt i nat.
 • 24 jun 2019

  Ineffektive brandalarmer koster liv

  Med 34 omkomne på plejehjem siden 2014 fylder ældre i statistikken over dødsbrande. Mange af disse kunne være undgået med moderne sensorer. Det vurderer TEKNIQ Arbejdsgiverne, der opfordrer til, at kravene til røgalarmer i offentligt byggeri strammes.
 • 20 jun 2019

  Savner CO2-finansiering

  Den kongelige undersøger Mette Frederiksen blev i går enig med to af de tre støttepartier om en reduktion af Danmarks CO2-udledning på 70 procent inden 2030, hvilket er det mest ambitiøse mål, noget land har sat til dato. Installationsbranchen er klar til at bidrage, men efterlyser reelle finansieringsplaner.
 • 19 jun 2019

  Der skal sættes strøm til den grønne omstilling

  Ny rapport understreger behovet for, at elektrificeringen af Danmark kommer op i fart. Noget, der ifølge brancheorganisationerne TEKNIQ Arbejdsgiverne og Dansk Energi kræver en bred, politisk indsats.
 • 18 jun 2019

  Danmark halter efter med energieffektiviseringer

  Der er brug for ”substantielt øget ambitionsniveau” i regeringens politikker og målsætninger især på energieffektiviseringer. Det er konklusionen i en lækket evaluering fra EU Kommissionen om Danmarks klimaindsats. Kritikken kommer ikke bag på TEKNIQ Arbejdsgiverne.
 • 12 jun 2019

  TEKNIQ Arbejdsgiverne indtager Folkemødet

  Brancheorganisationen vil være stærkt repræsenteret under årets Folkemøde i Allinge, hvor man blandt andet vil sætte fokus på emner som energi og uddannelse.
 • 11 jun 2019

  Grønne fingre ender i hæksaksen

  Omkring 7.400 danskere kom sidste år til skade under havearbejdet. Skader, der ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne ofte kan undgås ved at følge nogle ganske få gode råd.
 • 07 jun 2019

  Faglig fordybelse på deltid: Daniel Mathias Nielsen vinder installatørprisen

  Ved dimissionen på Erhvervsakademi Dania i Randers den 6. juni fik Daniel Mathias Nielsen fra Randers overrakt TEKNIQ Arbejdsgivernes installatørpris. Han har formået at tage deltidsuddannelsen AU i EL-installation sideløbende med sit faste arbejde hos Bravida.
 • 05 jun 2019

  Erhvervslivet skal tilbage på den politiske dagsorden

  I en stor annoncekampagne vil TEKNIQ Arbejdsgiverne sætte fokus på de udfordringer, landets virksomheder står overfor og opfordre til politiske initiativer indenfor især tre centrale områder.
 • 29 maj 2019

  Erhvervsudspil er et beskedent skridt i den rigtige retning

  Hos TEKNIQ Arbejdsgiverne er man glad for, at Venstre med dagens erhvervsudspil blandt andet vil lette afgifterne for erhvervslivet. Men de 300 millioner kroner, som er afsat, vil kun være et beskedent skridt på vejen.
 • 21 maj 2019

  Hvor er realitetssansen blevet af i S-udspil?

  Socialdemokratiet fremlagde i går sit bud på Danmarks fremtidige økonomiske politik, som blandt andet lover flere penge til velfærd og tidligere pension. TEKNIQ Arbejdsgiverne efterlyser større fokus og konkrete bud på, hvor pengene skal komme fra.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.