Pressemeddelelser

Læs TEKNIQ Arbejdsgivernes pressemeddelelser.

Du kan også abonnere på TEKNIQ Arbejdsgivernes pressemeddelelser, så de bliver leveret direkte i din indbakke.

Leder du efter pressemeddelelser, der er mere end to måneder gamle, så kig i vores arkiv.

 • 19 feb 2020

  Sig farvel til uddannelsessnobberiet

  Debatindlæg udsendt til landets lokale og regionale medier på vegne af Tina Voldby, underdirektør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.
 • 14 feb 2020

  Danske boligejere lever på en lysegrøn sky

  Landets boliger er i langt dårligere energistand, end deres ejere tror. Det viser en ny befolkningsundersøgelse fra TEKNIQ Arbejdsgiverne.
 • 11 feb 2020

  Danskerne er klar til elbiler – bare ikke lige nu

  Langt hovedparten af danske bilister kan godt forestille sig at investere i en elbil. Det kræver bare, at priserne sættes ned, og at opladningsmulighederne forbedres. Det er konklusionen i en ny befolkningsundersøgelse fra TEKNIQ Arbejdsgiverne på et tidspunkt, hvor flere politiske partier lufter ambitioner om at gøre det billigere at være elbilejer.
 • 06 feb 2020

  Danskerne er klar til at ændre elvaner

  Hvis vi skal effektivisere vores elforbrug og reducere elregningen mest muligt, er der brug for at vi ændrer vores vaner og dagligdag. Noget, danskerne også er parate til at gøre. Det viser en ny befolkningsundersøgelse fra brancheorganisationen TEKNIQ Arbejdsgiverne.
 • 31 jan 2020

  Installationsbranchen holder lærlingeskansen

  Mens der generelt blev indgået færre uddannelsesaftaler på erhvervsuddannelserne de første 11 måneder af 2019, så lykkedes det for el- og vvs-installationsvirksomhederne at holde det samme høje niveau som året før.
 • 27 jan 2020

  Energispareindsatsen er på vej ind i nødsporet

  Den nuværende energispareordning udløber ved udgangen af 2020. Men mens alle taler om grøn omstilling og klima, er markedet for energibesparelser gået helt i stå, siger TEKNIQ Arbejdsgiverne.
 • 23 jan 2020

  Beskæftigelsen når nye højder i installationsbranchen

  I 2019 steg det gennemsnitlige antal beskæftigede i installationsbranchen til godt 48.000. Hos TEKNIQ Arbejdsgiverne glæder man sig over, at branchen fortsat kan vækste og øge beskæftigelsen.
 • 21 jan 2020

  Tyveriet af værktøj falder – men mange rammes stadig

  Det går den rigtige vej, men det er stadig hver tredje virksomhed, der har haft besøg af tyve i servicebilerne, mens hver femte virksomhed har fået stjålet værktøj fra en byggeplads. Det viser en medlemsundersøgelse fra TEKNIQ Arbejdsgiverne.
 • 18 jan 2020

  Danmarks bedste lærlinge (og rollemodeller) kåret

  Der blev vist teknik og håndværk af højeste klasse, da finalerne ved DM i Skills blev afgjort lørdag i Bella Center. Blandt TEKNIQ Arbejdsgivernes medlemsvirksomheder kunne hele fire glæde sig over et mesterskab til en af deres lærlinge.
 • 18 jan 2020

  Danmark triumferede på tagene

  De danske deltagere gjorde rent bord, da der under årets DM i Skills var landskamp mellem Danmark og Sverige i kunsten at lægge de flotteste zink- og kobbertage.
 • 16 jan 2020

  Overenskomstforhandlingerne skudt i gang på el-området

  I dag har Dansk El-Forbund og TEKNIQ Arbejdsgiverne indledt forhandlingerne om den nye elektrikeroverenskomst.
 • 16 jan 2020

  Håndværkerfradraget er en velkommen dråbe i det grønne hav

  Hos TEKNIQ Arbejdsgiverne ærgrer man sig over, at håndværkerfradraget i år kun reguleres i forhold til inflationen. Skal ordningen for alvor hjælpe den grønne omstilling på vej, er der brug for at tænke anderledes og større.
 • 15 jan 2020

  Overenskomstforhandlingerne indledt på vvs-området

  Både arbejdsgivere og -tagere ser frem til konstruktiv dialog om de næste års spilleregler for branchen og tror på mulighederne for at nå i mål med en aftale til fordel for begge parter.
 • 10 jan 2020

  Lær af norske elbil-udfordringer

  Norge har i mange år været et foregangsland når det kom til elbiler, som de sidste par år har udgjort næsten halvdelen af nybilsalget i landet. Men de seneste måneder har salget af elbiler ligget betydeligt under sidste års niveau – ikke mindst på grund af manglen på ladestandere. Et problem vi, ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne, også let kan komme til at opleve her i landet.
 • 26 nov 2019

  Klimapolitiker på besøg hos grøn entreprenør i Holstebro:

  Ladestandere skal bane vejen for elbiler
 • 07 nov 2019

  Landets bedste elektrikerlærlinge er klar til DM-opgør

  For nylig mødtes de kommende finalister ved DM i Skills for elektrikerlærlinge for første gang. De er klar til på én og samme tid at konkurrere og fungere som repræsentanter for både deres fag og virksomheder.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.