Pressemeddelelser

Læs TEKNIQ Arbejdsgivernes pressemeddelelser.

Du kan også abonnere på TEKNIQ Arbejdsgivernes pressemeddelelser, så de bliver leveret direkte i din indbakke.

Leder du efter pressemeddelelser, der er mere end to måneder gamle, så kig i vores arkiv.

 • 22 okt 2019

  Beskæftigelsen stiger stadig i installationsbranchen

  Landets el- og vvs-installationsvirksomheder overgår forventningerne til beskæftigelsen i årets første tre kvartaler. Ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne er der dog tegn på, at væksten i beskæftigelsen er fladet ud i vvs-branchen.
 • 21 okt 2019

  Unge går på YouTube – før de ringer til håndværkeren

  De yngste boligejere vil hellere gå på YouTube eller spørge familien end ringe til en fagmand, når de har brug for rådgivning om renovering af hjemmet. Det stiller ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne nye krav til håndværksvirksomhederne.
 • 18 okt 2019

  Det skal være lettere at tiltrække udenlandsk arbejdskraft

  Hjulene drejer for fuld kraft i erhvervslivet, men manglen på arbejdskraft er ved at udvikle sig til en alvorlig udfordring. Derfor er der ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne brug for at gøre det lettere for virksomhederne at få adgang til udenlandsk arbejdskraft, hvis opsvinget skal fortsætte.
 • 17 okt 2019

  Stop nu med at udsulte de familieejede virksomheder

  Hos TEKNIQ Arbejdsgiverne ryster man på hovedet over, at familieejede virksomheder ser ud til at skulle betale tre procent i rente, hvis de ønsker at betale den forhøjede arveafgift på 15 procent med en henstand på op til 30 år.
 • 08 okt 2019

  Lovforslag fra boligministeren mangler strøm

  I dag førstebehandler Folketinget lovforslaget fra boligministeren om krav til opsætning af ladestandere. Et lovforslag, der ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne er for uambitiøst.
 • 04 okt 2019

  Næsten hver fjerde studenterhue får lov til at samle støv

  24 procent af landets studenter er ikke begyndt på en videregående uddannelse 27 måneder efter, de har afsluttet deres studentereksamen. Hos TEKNIQ Arbejdsgiverne opfordrer man derfor til, at der sættes større fokus på erhvervsuddannelserne allerede i folkeskolen.
 • 03 okt 2019

  Energieffektiv frost fra Jelling blev hædret

  Hørup Maskiner modtog onsdag Energiprisen fra TEKNIQ Arbejdsgiverne i forbindelse med den energipolitiske åbningsdebat på Christiansborg.
 • 02 okt 2019

  Finanslov kan blive dyr for erhvervslivet

  Ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne vil regeringens finanslovsforslag, der blev præsenteret i dag, gøre det både mere bekosteligt og besværligt at drive virksomhed i Danmark.
 • 01 okt 2019

  Uden vækst ingen velfærds- og klimaforbedringer

  Hos TEKNIQ Arbejdsgiverne savnede man større fokus på erhvervslivet i statsminister Mette Frederiksens åbningstale, da Folketinget i dag atter åbnede dørene.
 • 25 sep 2019

  Regeringen trækker (skatte)pinen ud

  Regeringen vil nu gøre det muligt for generationsskiftede virksomheder at betale bo- og gaveafgiften over 30 år. Ifølge brancheorganisationen TEKNIQ Arbejdsgiverne ændrer det dog ikke ved den skattemæssige klapjagt på de familieejede virksomheder.
 • 16 sep 2019

  Installationsbranchen vokser stadig

  Både når det gælder omsætning og antallet af ansatte, er fremgangen i el- og vvs-installationsvirksomhederne fortsat i årets første halvdel. Ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne er der dog tegn på, at væksten er ved at flade ud.
 • 16 sep 2019

  Boligejerne har brug for en grøn gulerod

  Økonomien er den altafgørende faktor, når de danske boligejere overvejer, om det er tid til at energirenovere deres boliger. Det viser helt nye tal fra Bolius. Ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne understreger det behovet for velfungerende støtteordninger, hvis regeringens CO2-ambitioner skal opfyldes.
 • 12 sep 2019

  Rudekuverter får danskerne til at tænke grønt

  Hovedparten af boligejerne er interesserede i at energioptimere deres hjem, men det er de færreste, som omsætter ambitionerne til handling. Det viser tal i en helt ny boligejeranalyse fra Bolius.
 • 12 sep 2019

  Debat: Hjælp BoligJobordningen med at sparke gang i den grønne omstilling

  Debatindlæg bragt i Børsen den 12. september 2019 på vegne af Mads Graves, direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.
 • 11 sep 2019

  Debat: Træd speederen i bund for den grønne transport

  Debatindlæg bragt på Altinget Transport den 11. september på vegne af Troels Hartung, energipolitisk konsulent hos TEKNIQ Arbejdsgiverne
 • 09 sep 2019

  Finansloven skal hjælpe forbrugerne til at blive grønnere

  En kommende finanslov skal gøre det billigere og lettere for danskerne at vælge den klimavenlige bil og varmeløsning i hjemmet. Vi skal høste de lette klimagevinster allerede nu, lyder opfordringen fra Dansk Energi, Autobranchen Danmark og TEKNIQ Arbejdsgiverne, der sammen anbefaler seks grønne politiske tiltag.
 • 06 sep 2019

  Færre konkurser i installationsbranchen

  Der er sket et mærkbart fald i antallet af konkurser hos landets el- og vvs-installationsvirksomheder i årets første otte måneder. Ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne er det tegn på en branche, der er blevet bedre til at tilpasse sig markedet.
 • 06 sep 2019

  Penge til kommuner er en god start – men der er lang vej igen

  Hos TEKNIQ Arbejdsgiverne glæder man sig over, at kommunerne i 2020 får flere penge til bl.a. at forbedre folkeskolernes indeklima og investere i energieffektiviseringer, men organisationen mener samtidig, at der skal mere til for at indhente mange års efterslæb
 • 05 sep 2019

  Debat: Grønne forbrugere skal hjælpes på vej

  Debatindlæg bragt i Jyllands-Posten den 5. september 2019 på vegne af Mads Graves Larsen, direktør, TEKNIQ Arbejdsgiverne og Thomas Møller Thomsen, adm. direktør, FDM.
 • 02 sep 2019

  Fire energirigtige anbefalinger

  Der er ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne brug for konkrete initiativer og planer hurtigst mulig hvis vi skal nå den ønskede CO2-reduktion på 70 procent.
 • 29 aug 2019

  Flere lærlinge i installationsbranchen

  De danske el- og vvs-installationsvirksomheder går, trods et lille fald på elområdet, stadig forrest, når det gælder om at indgå uddannelsesaftaler med nye lærlinge.
 • 28 aug 2019

  Boligjobordningen lever – nu skal den styrkes

  Regeringen har meldt ud, at den vil beholde boligjobordningen. Det er ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne positivt, men samtidig understreger man behovet for, at ordningen styrkes og målrettes det område, hvor den gør mest gavn – den grønne omstilling.
 • 27 aug 2019

  Debat: Skattejagten er gået ind på de familieejede virksomheder

  Debatindlæg bragt på vegne af Mads Graves, direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne, i Licitationen d. 27. august 2019.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.