Pressemeddelelser

Læs TEKNIQ Arbejdsgivernes pressemeddelelser.

Du kan også abonnere på TEKNIQ Arbejdsgivernes pressemeddelelser, så de bliver leveret direkte i din indbakke.

Leder du efter pressemeddelelser, der er mere end to måneder gamle, så kig i vores arkiv.

 • 07 maj 2019

  Husk erhvervslivet, når valgballonerne sendes i luften

  Hos TEKNIQ Arbejdsgiverne opfordrer man til, at politikerne ikke kun fokuserer på de bløde værdier i den kommende valgkamp. Der er også brug for, at forholdene for erhvervslivet kommer på dagsordenen.
 • 02 maj 2019

  Ingen velfærd uden arbejdskraft

  Hos TEKNIQ Arbejdsgiverne er man generelt tilfreds med den nye aftale om seniorpension for nedslidte, som regeringen i dag indgik sammen med Radikale Venstre og Dansk Folkeparti. Men det er afgørende, at man fastholder, at pensionsalderen gradvist sættes op for at sikre den nødvendige arbejdsstyrke.
 • 26 apr 2019

  Gode tanker bag ungeudspil

  Hos TEKNIQ Arbejdsgiverne glæder man sig over, at regeringen, med den første del af dens ungeudspil, har reduceret planerne om at lade gymnasier udbyde erhvervsuddannelser. Samtidig rummer udspillet flere initiativer, der kan trække flere unge til erhvervsskolerne.
 • 25 apr 2019

  Webbutikker har tabt fatningen

  En ny undersøgelse fra Sikkerhedsstyrelsen viser, at 40 ud af 41 installationsdåser, lysdæmpere og fatninger fejler – især når det gælder kravene til dokumentation og vejledninger. Det sætter ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne både private boligejere og installatører i en uheldig situation.
 • 25 apr 2019

  Nyt forlig styrker arbejdsmiljøet

  Hos TEKNIQ Arbejdsgiverne glæder man sig over bredt forlig, som blandt andet målretter indsatsen for at styrke arbejdsmiljøet hos de virksomheder, der har svært ved at løfte opgaven.
 • 17 apr 2019

  Gør havearbejdet el-sikkert

  Efter et langt tilløb har de lunere temperaturer og det tørrere vejr endelig vækket det danske havefolk. Men i takt med at haveredskaberne findes frem, stiger risikoen for el-ulykker også. Det er dog ifølge brancheorganisationen TEKNIQ Arbejdsgiverne let at undgå de værste ulykker, hvis du genopfrisker og følger nogle få, enkle råd.
 • 09 apr 2019

  Grøn omstilling skal gøres til hvermandseje

  Nye klimatal viser, at danskernes udledning af CO2 er højere end forventet. Derfor er der ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne brug for en stærkere indsats for at motivere erhvervsliv og boligejere til at energirenovere.
 • 06 apr 2019

  Danmarks bedste vvs-energilærling kåret

  Emil Wang tog sejren ved DM i Skills i Næstved og kan dermed kalde sig for landets dygtigste vvs-energilærling. TEKNIQ Arbejdsgiverne håber, at den nye danmarksmester kan inspirere mange flere unge til også at vælge en erhvervsuddannelse.
 • 06 apr 2019

  Danmarks bedste elektrikerlærling kåret

  Jonas Thrane Bendt tog sejren ved DM i Skills i Næstved og kan dermed kalde sig for landets dygtigste elektrikerlærling. TEKNIQ Arbejdsgiverne håber, at den nye danmarksmester kan inspirere mange flere unge til også at vælge en erhvervsuddannelse.
 • 02 apr 2019

  Nyt formandskab og direktion i TEKNIQ Arbejdsgiverne

  Henrik Fugmann er valgt som formand for bestyrelsen i den nyligt fusionerede TEKNIQ Arbejdsgiverne – Industri & Installation. Samtidig er Niels Jørgen Hansen udpeget som adm. direktør og Mads Graves Larsen som direktør i den nye fælles organisation.
 • 01 apr 2019

  Pigerne skal informeres og inspireres ind på erhvervsskolerne

  Andelen af piger, som vælger en erhvervsuddannelse, falder. Derfor er der ifølge brancheorganisationen TEKNIQ Arbejdsgiverne mere end nogensinde brug for initiativer som det såkaldte ”Boss Ladies”-projekt, der kan give flere piger lyst til at prøve noget andet end gymnasiet, når de vælger ungdomsuddannelse. Projektet vil da også være til stede, når der den kommende weekend afholdes DM i Skills.
 • 28 mar 2019

  TEKNIQ og Arbejdsgiverne fusionerer

  Medlemmerne af TEKNIQ og Arbejdsgiverne har sagt ja til at slå de to organisationer sammen. Den nye fælles organisation hedder TEKNIQ Arbejdsgiverne – Industri & Installation og bliver landets fjerdestørste arbejdsgiverforening.
 • 26 mar 2019

  Grund til bekymring – ikke panik

  Det er blevet sværere at rekruttere arbejdskraft i ikke mindst bygge- og anlægsbranchen. Det billede genkender man også blandt de danske el- og vvs-installatører, som dog ifølge TEKNIQ er i stand til at finde alternative løsninger til at skaffe de nødvendige, kvalificerede hænder.
 • 26 mar 2019

  Stadig lang vej til EUD-målet

  Hos TEKNIQ glæder man sig over nye tal, der viser, at en lidt større andel af de unge i 2019 har valgt en erhvervsuddannelse. Men vi er stadig langt fra ambitionerne om, at 25 procent skal vælge denne vej i 2020.
 • 25 mar 2019

  Antallet af nye lærlinge vokser markant i vvs-branchen

  Vvs-branchen indgik 43 procent flere uddannelsesaftaler i årets første måned i forhold til året før. Det glæder TEKNIQ.
 • 22 mar 2019

  Anholdelser sender tydeligt signal

  Hos TEKNIQ glæder man sig over, at dansk politi torsdag kunne optrevle en organiseret tyvebande, som havde stjålet store mængder værktøj. Der er brug for flere politiaktioner af denne slags, hvis tyvene skal afskrækkes fra at gå på rov i bl.a. håndværkernes varebiler.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.