TEKNIQ: Fornuftigt med gennemgang af VE-ordninger

Fremtidens VE-energipolitik bør handle om at få mest muligt for pengene

TEKNIQ har forståelse for regeringens forårsudspil på energiområdet, der blev fremlagt fredag. Udspillet kan blandt andet få stor betydning for energiselskabernes energispareindsats.

- Det er på sin plads at udføre en kritisk gennemgang af indsatsen for på den måde at sikre, at man får mest muligt for pengene. Men denne gennemgang bør tage sigte på at arbejde videre med et højt ambitionsniveau, siger administrerende direktør Niels Jørgen Hansen, TEKNIQ.

Regeringsudspillet omfatter, ud over den tidligere annoncerede afskaffelse af PSO-afgiften, bl.a. en udskydelse eller aflysning af udbuddet af kystnære møller, samt altså en reduktion af energiselskabernes energispareindsats.

- Vi tror på, at man ved at stramme op omkring blandt andet energispareindsatsen og gøre den friere og mere konkurrenceorienteret kan få mere ud af indsatsen. Det er vores holdning, at man kan komme et godt stykke vej uden at sænke ambitionsniveauet, siger Niels Jørgen Hansen.


Niels Jørgen Hansen

Niels Jørgen Hansen

Adm. direktør

njh@tekniq.dk

7742 4232

4074 4360

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.