Niels Jørgen Hansen

Niels Jørgen Hansen

Adm. direktør

njh@tekniq.dk

7742 4232

4074 4360

Nyt trekløver forpligtet til at satse på vækst

Brancheorganisationen TEKNIQ glæder sig over, at Danmark har fået en ny regering, som har forpligtet sig til at satse på vækst.

Der er rosende ord fra erhvervslivet til det regeringsgrundlag, som statsminister Lars Løkke Rasmussen har fremlagt på vegne af den nye regering.

"Vi er glade for, at det er lykkedes at danne en regering, der forpligter sig til at satse på vækst," siger Niels Jørgen Hansen, adm. direktør i TEKNIQ Installatørernes Organisation.

"Det er vigtigt at holde fast i målet om at styrke konkurrencen i dansk erhvervsliv. Vi vil derfor gerne rose den nye regering for, at den vil føre en politik, der skal øge arbejdsstyrken med 55.000-60.000 personer og løfte velstanden med 80 mia. kr.,” siger Niels Jørgen Hansen.

”Vi ser nu frem til de konkrete forslag, der skal sikre, at vi også fremover har tilstrækkelig kvalificeret arbejdskraft,” siger Niels Jørgen Hansen, der også er tilfreds med regeringens ambitioner om at ville reducere skattetrykket og hæve tilbagetrækningsalderen fra arbejdsmarkedet.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.