Arkiv - Pressemeddelelser

 • 17 feb 2021

  Højeste jern og stålpriser siden 2012

  Prisen på stål er steget med op mod 50 procent i løbet af det seneste år. Prisstigningerne kan især mærkes i metalindustrien og hos vvs’ere.
 • 15 feb 2021

  Sig farvel til frosten uden en våd fornemmelse

  Frosten har fået godt tag i Danmark, og dermed følger risikoen for frostsprængninger af vandrørene – især i sommerhuse. Men inden du selv begynder at tø de frosne rør op, er der nogle enkle råd, der kan hjælpe dig med at undgå store og dyre vandskader.
 • 12 feb 2021

  Godt nyt til elparate bilister

  TEKNIQ Arbejdsgiverne roser elbilkommissionens 2. delrapport, der opridser behovet for en klar plan for opstilling af ladestandere, hvis de elektriske biler for alvor skal indtage de danske veje. Og man opfordrer politikerne til hurtigst muligt at omsætte kommissionens anbefalinger til konkret handling.
 • 11 feb 2021

  Laveste antal konkurser i installationsbranchen siden 2014

  Installationsbranchen er kommet stærkt igennem 2020 på trods af coronapandemien. Det kan også ses på antallet af konkurser, som dog risikerer at stige i løbet af 2021.
 • 11 feb 2021

  Antallet af konkurser i metalindustrien var historisk lavt i 2020

  30 virksomheder gik konkurs i 2020 i metalindustrien, viser nye tal fra Danmark Statistik. Men der er en begrundet bekymring for, at tallet kan stige de kommende måneder.
 • 10 feb 2021

  EU-milliarder kan sætte fart på grøn og digital omstilling

  TEKNIQ Arbejdsgiverne glæder sig over den genopretningspakke til 672,5 mia. Euro, som Europa-Parlamentet netop har givet grønt lys. En pakke, der skal føre til massive investeringer i blandt andet grøn omstilling og digital transformation.
 • 09 feb 2021

  Installations- og metalbranchen slap nådigt gennem corona-året

  Flere metalvirksomheder end installationsvirksomheder har mærket coronakrisen kradse, men flertallet har holdt skindet på næsen i et historisk svært år, viser medlemsundersøgelse.
 • 09 feb 2021

  Rettidig omhu med ny og forlænget hjælpepakke

  TEKNIQ Arbejdsgiverne glæder sig over, at regeringen har valgt at hæve kompensationsordningen for mindre erhvervsdrivende. Samtidig opfordrer man til, at pengene kommer hurtigt ud til virksomhederne.
 • 05 feb 2021

  DEBAT: Glem ikke erhvervsskolerne i genoplukningen

  Debatindlæg bragt i Berlingske fredag den 5. februar på vegne af underdirektør Tina Voldby.
 • 05 feb 2021

  Flere etageboliger skød i vejret i 2020

  Det samlede fuldførte etageareal endte på 1,8 mio. kvadratmeter i fjerde kvartal 2020. Det er ifølge nye tal fra Danmark Statistik en stigning på to procent i forhold til tredje kvartal. Især boligbyggeriet står stærkt.
 • 03 feb 2021

  Byggepladser invaderes af tyve

  Antallet af anmeldte tyverier fra landets byggepladser steg markant de første tre kvartaler i 2020. TEKNIQ Arbejdsgiverne efterlyser flere tiltag for at holde de ubudne gæster på afstand. Samtidig er der brug for bedre adgang til data for at kortlægge tyvenes hærgen.
 • 03 feb 2021

  Coronapas er et vigtigt første skridt – men hvorfor vente?

  TEKNIQ Arbejdsgiverne glæder sig over, at regeringen i dag kunne præsentere planerne for et digitalt coronapas men opfordrer til, at man kigger på både tidsplanen og anvendelsesmulighederne for passet.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.