Arkiv - Pressemeddelelser

 • 28 aug 2020

  Statslige støttekroner sætter fart på varmepumperne

  Til oktober åbner Energistyrelsen for fornyet og forøget støtte til bl.a. boligejere, der ønsker at udskifte deres olie- eller gasfyr med en varmepumpe. TEKNIQ Arbejdsgiverne glæder sig over, at man fra politisk side dermed sætter handling bag ambitionerne om billigere grøn varme til danskerne.
 • 26 aug 2020

  Sund fornuft at forlænge mulighed for sygedagpenge

  Beslutningen om at forlænge muligheden for sygedagpenge til medarbejdere, der er i risikogruppen, hvis de rammes af COVID-19 kan ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne hjælpe de ansatte med at fastholde tilknytningen til arbejdsmarkedet.
 • 25 aug 2020

  Industrivirksomheder bremser lærlingenedgang

  Coronakrisen kan stadig mærkes i landets industrivirksomheder. Det ses også i antallet af indgåede lærlingeaftaler, som er faldet i forhold til sidste år. Nedgangen er dog mindsket den seneste måned, og TEKNIQ Arbejdsgiverne håber, at især forårets lærlingepakke for alvor kan få virksomhederne til at åbne dørene for flere lærlinge den kommende tid.
 • 25 aug 2020

  Installatører har fået vendt lærlingenedturen

  På trods af coronakrisen har landets el- og vvs-installationsvirksomheder indgået lige så mange uddannelsesaftaler med nye lærlinge i årets første seks måneder, som det var tilfældet året før. TEKNIQ Arbejdsgiverne peger på lærlingepakkerne som en vigtig faktor og tror på, at udviklingen vil fortsætte de kommende måneder.
 • 25 aug 2020

  Fusion skal styrke midtjyske industri- og installationsvirksomheder

  Det nye TEKNIQ Arbejdsgiverne Midtjylland skal give regionens virksomheder en stærkere stemme og større synlighed og på den måde være med til at sikre erhvervslivet bedre arbejdsvilkår.
 • 18 aug 2020

  Arne-modellen skærer alle seniorer over én kam

  Socialdemokratiets nye udspil til en model for tidlig tilbagetrækning er et godt svar – men på et forkert spørgsmål. Ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne skal dem, der har behov for at trække sig tilbage fra arbejdsmarkedet, naturligvis have muligheden. Men alle seniorer med høj anciennitet er ikke svage.
 • 14 aug 2020

  Lønudviklingen er ramt af virus

  Coronakrisen kan tydeligt aflæses i lønudviklingen – det gælder ikke mindst i installations- og metalbrancherne, hvor der er blevet holdt igen under de lokale lønforhandlinger. Ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne er det et tydeligt tegn på den økonomiske usikkerhed, der er fulgt i kølvandet på pandemien.
 • 13 aug 2020

  Det grå guld er i høj kurs i installationsbranchen

  Landets el- og vvs-virksomheder ansætter hyppigere medarbejdere på over 50 og 60 år end resten af erhvervslivet. Det viser ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne både, at seniorerne er attraktive for arbejdsgiverne, og at der er ikke udbredt nedslidning indenfor alle håndværksfag.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.