Arkiv - Pressemeddelelser

 • 03 apr 2020

  En god start på vejen mod flere elektriske kilometer

  Hos TEKNIQ Arbejdsgiverne man glade for, at et bredt flertal i Folketinget nu vil bruge 50 mio. kr. på opstilling af flere ladestandere til elbiler. Men der er brug for flere og løbende investeringer, hvis de politiske ambitioner om 1 million elbiler inden 2030 skal nås.
 • 03 apr 2020

  Dansk økonomi skal også genåbnes

  TEKNIQ Arbejdsgiverne fremlægger en række konkrete forslag til en ”strakspakke”, som kan hjælpe dansk erhvervsliv og økonomien på fode igen efter coronakrisen.
 • 01 apr 2020

  Lad milliarder fra Landsbyggefonden komme ud og arbejde

  TEKNIQ Arbejdsgiverne bakker op om det flertal i Folketinget, der er klar til at sætte gang i 453 almene byggeprojekter for at holde gang i aktiviteten i bygge- og anlægsbranchen under og lige efter coronakrisen.
 • 01 apr 2020

  Varmepumpesalg under dobbelt pres

  Salget af varmepumper steg i 2019, men i et lavere tempo end tidligere år, viser nye tal fra Energistyrelsen. Lige nu presses salget yderligere af coronakrisen og af, at energispareordningen er løbet tør for penge, så husejerne ikke længere kan få tilskud.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.