Arkiv - Pressemeddelelser

 • 11 jun 2020

  God fornuft i 5.000 ekstra studiepladser

  TEKNIQ Arbejdsgiverne hilser ny aftale om flere studiepladser velkommen. Aftalen kommer på det helt rigtigt tidspunkt – især med tanke på coronakrisen.
 • 10 jun 2020

  Faglærte skal løfte Danmark ud af krisen

  Et nyt udspil fra beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard sætter fokus på opkvalificering af ledige. Ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne er der god grund til at sikre en større strøm af faglært arbejdskraft.
 • 10 jun 2020

  Ingen prisstigninger det seneste år

  Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at det samlede forbrugerprisindeks stod stille i det sidste år. Der er således nul procents inflation. Men den ekstra købekraft hos forbrugeren opvejer ikke den økonomiske usikkerhed, og det har betydning også for installationsbranchen.
 • 09 jun 2020

  Metalvirksomheder rammes hårdt på eksporten

  Coronakrisen sætter sit tydelige præg på omsætningen i metalindustrien. Mens det hjemlige marked holder skansen, så kniber det gevaldigt, når udenlandske kunder skal hives i land. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik.
 • 08 jun 2020

  Den økonomiske sommerpakke skal indfri de grønne ambitioner

  I coronakrisens skygge er regeringen på vej med en økonomisk sommerpakke. TEKNIQ Arbejdsgiverne opfordrer til, at den bliver grøn, og peger på 14 konkrete initiativer, der for alvor kan være med til at sætte gang i den grønne omstilling.
 • 05 jun 2020

  Fornuftig sommerhjælp til virksomheder i en coronatid – nu skal der tænkes langsigtet

  TEKNIQ Arbejdsgiverne glæder sig over, at regeringen vil forlænge lønkompensation frem til den 29. august. Men især for eksportvirksomhederne er der brug for at se på, hvordan man kan sikre aktiviteten på længere sigt.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.