Netværk om arbejdsmiljø

I TEKNIQ Arbejdsgivernes netværk for arbejdsmiljøchefer bliver du opdateret på nyeste viden og initiativer på arbejdsmiljøområdet og får værdifuld sparring med andre i branchen omkring forskellige arbejdsmiljøemner og -problemstillinger.

Netværket er for alle der har ledelsesansvar for arbejdsmiljøområdet. 

Netværket drøfter fx arbejdsmiljøstrategier, besøg af Arbejdstilsynet, forebyggelse og sikkerhedskultur samt ulykker, kemi, nedslidning og helbred. På møderne vil TEKNIQ Arbejdsgiverne orientere om nye regler og initiativer og der er mulighed for diskussion om udvalgte emner med de andre i netværket og både interne og eksterne oplægsholdere. 

Der afholdes 4 møder om året.  

Møderne afholdes hos TEKNIQ Arbejdsgiverne, Paul Bergsøes Vej 6, 2600 Glostrup, og det er gratis at deltage.  

Ansvarlig for gruppen er TEKNIQ Arbejdsgivernes arbejdsmiljøkonsulent Lone Alstrup. Vil du tilmelde dig gruppen eller har spørgsmål til gruppen eller arbejdsmiljø generelt, er du velkommen til at kontakte Lone på tlf. 7742 4221.Senest opdateret 22-12-2020

lone-alstrup-arbejdsmiljoe

Lone Alstrup

Arbejdsmiljøkonsulent

lal@tekniq.dk

7742 4221

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.