Samarbejde med Danish Export Association

Danish Export Association tilbyder kurserne:

Eksportsælger 2.0

Skab endnu bedre resultater med dit eksportsalg. Og få din værktøjskasse fyldt op med effektive metoder og teknikker til at arbejde professionelt og målrettet med eksportsalg.

Her er hvad et par af deltagerne fra 2019 siger om uddannelsen: 

Thorvald Horup
CEO, Managing Directo, Railmonitor
"Min første tanke var, at otte dage var meget i min travle hverdag, men min oplevelse var det modsatte. Det gav god mening at tage to undervisningsdage ad gangen, hvor jeg samtidig kunne arbejde med opgaven i min hverdag. Jens Lassen er en formidabel underviser, fordi han har mange års erfaring med eksportsalg og er god til at give viden fra sig."

Mads Lodahl 
Regional Export Manager, Vikan
"Efter at have deltaget i Eksportsælgeruddannelsen har jeg fået et langt stærkere indblik i at arbejde både strategisk, taktisk og operationelt med eksportsalg. Igennem hele forløbet har der været fokus på både teori og praksis, og med mulighed for at diskutere konkrete problemstillinger fra ens egen hverdag får man ideer med hjem der kan overføres direkte til de udfordringer man står over for. Underviseren er dygtig til at inddrage egen erfaring og ekspertise, og det er fantastisk at møde ligesindede der har nogle af de samme udforinger som en selv. Eksportsælger uddannelsen har hjulpet mig til at blive mere fokuseret og målrettet i min salgsindsats, og har fra dag 1 haft givet nogle konkrete værktøjer der hjælper til at forstå både det enkelte eksportmarked og kunden bedre."

Værdibaseret salg

Få opskriften på, hvordan fokus på relationer kan understøtte dit salg og give dig loyale kunder. Og få værktøjer til at arbejde med værdibaseret salg og lær af andre eksportvirksomheders erfaringer.

Her er hvad en af deltagerne fra 2019 siger om uddannelsen: 

Morten Trads
Business Development Manager, Airtech A/S

”Jeg fik rigtig meget ud af seminaret, og vi har taget nogle af tingene i brug i dagligdagen allerede. Emnet er meget relevant, og oplægsholderne er gode til at formidle det.”Senest opdateret 06-01-2020

Lise Daldorph

Chefkonsulent, industri

lda@tekniq.dk

6317 3368

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.