Energihåndbog 2019 for ansatte og lærlinge i el- og vvs-branchen

Nu er den nye Energihåndbog tilgængelig for el- og vvs-branchen. Den kan understøtte og give elektrikere og vvs- energiuddannede back up, inspiration og hjælp til de opgaver, de møder i dagligdagen.

Håndbogen vil være oplagt for svende og lærlinge i installationsbranchen at have liggende på deres tablet eller smartphone som et godt opslagsværk, der kan støtte dem i deres daglige opgaver.

Med håndbogen forbedres overblikket over installationsopgaver med energioptimering i boliger og erhverv. Målet er at sikre høj kvalitet i det udførende arbejde med energirenovering og -effektivisering, og at de løsninger, der leveres til kunderne, har en høj kvalitet.

Download håndbogen som pdf

Energihåndbogen kan downloades som samlet pdf-fil her, hvor der også vil være hjælp til opsætning af håndbogen på din tablet eller smartphones.

Energihåndbogen er udarbejdet af Teknologisk Institut for Dansk El-Forbund, Blik- og Rørarbejderforbundet og TEKNIQ Arbejdsgiverne med støtte fra Grundejernes Investeringsfond.


Senest opdateret 04-07-2019

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.